Nu ska jag sniffa lök!

  Host host….

….börjar se ett mönster med hostan. På kvällarna är den vidrig, hela tiden kliar det och känslan av att vilja peta ned en tandborste eller lång taggtråd i halsen etsar sig fast i skallen. V I L L  B A R A  att det ska sluta reta i min hals. Idag har jag bunkrat upp med lök, det ska hackas lök tammefan upp till taket i sovrummet. Det ska lukta lök till Haparanda ifrån vårt sovrum. Renarnas ögon på mormors gata uppe i Norra Finland ska tåras av löken jag har i mitt sovrum.

 

Hjälper inte det ska jag köra upp dom här två i varsin näsborre och sen hälla citron i halsen… Det borde väl hjälpa? 😀

Jaha! Idag följde jag, Thedde och Milo med min mamma till Västerås för lite julklappsshopping.

 
  

Vi testade på dessa massagedynor, det var vansinnigt skönt. Där satt vi alla på rad och njöt. 🙂 Eller njöt, på Thedde och Milo ser det ut som det var en pina.

 

Vi hade en riktigt mysig dag. Härligt att få med sig sin äldsta också. Det gjorde mig glad. 🙂

 

Nu har Tony fixat ett litet vattenbad med lök åt mig här bredvid mig. Här ska det luktas på lök. Sen ska jag titta på Bonde Söker Fru 10 år! Så kul att veta vad det pysslar med nuförtiden. Är så känslig på det här med löken, berättar imorgon hur det gick. ❤️

Kram Nina ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Petra
Petra
8 years ago

Hade rethostan för ett tag sedan å då hjälpte det inte jättemycket med löken…men annars är det verkligen super :-)…tror också att löken tar en del baciller. Den ska finhackas så att ögonen tåras när du hackar drn:-))

Petra
Petra
8 years ago

Krya på dig din stackare glömde jag…hosta är vidrigt!

Nästa inlägg

Julgodis – Choklad och lakritsfudge

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x