Nu ska jag sniffa lök!

  Host host….

….börjar se ett mönster med hostan. PĂ„ kvĂ€llarna Ă€r den vidrig, hela tiden kliar det och kĂ€nslan av att vilja peta ned en tandborste eller lĂ„ng taggtrĂ„d i halsen etsar sig fast i skallen. V I L L  B A R A  att det ska sluta reta i min hals. Idag har jag bunkrat upp med lök, det ska hackas lök tammefan upp till taket i sovrummet. Det ska lukta lök till Haparanda ifrĂ„n vĂ„rt sovrum. Renarnas ögon pĂ„ mormors gata uppe i Norra Finland ska tĂ„ras av löken jag har i mitt sovrum.

 

HjĂ€lper inte det ska jag köra upp dom hĂ€r tvĂ„ i varsin nĂ€sborre och sen hĂ€lla citron i halsen… Det borde vĂ€l hjĂ€lpa? 😀

Jaha! Idag följde jag, Thedde och Milo med min mamma till VÀsterÄs för lite julklappsshopping.

 
  

Vi testade pĂ„ dessa massagedynor, det var vansinnigt skönt. DĂ€r satt vi alla pĂ„ rad och njöt. 🙂 Eller njöt, pĂ„ Thedde och Milo ser det ut som det var en pina.

 

Vi hade en riktigt mysig dag. HĂ€rligt att fĂ„ med sig sin Ă€ldsta ocksĂ„. Det gjorde mig glad. 🙂

 

Nu har Tony fixat ett litet vattenbad med lök Ă„t mig hĂ€r bredvid mig. HĂ€r ska det luktas pĂ„ lök. Sen ska jag titta pĂ„ Bonde Söker Fru 10 Ă„r! SĂ„ kul att veta vad det pysslar med nuförtiden. Är sĂ„ kĂ€nslig pĂ„ det hĂ€r med löken, berĂ€ttar imorgon hur det gick. ❀

Kram Nina ❀

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Petra
8 years ago

Hade rethostan för ett tag sedan Ă„ dĂ„ hjĂ€lpte det inte jĂ€ttemycket med löken…men annars Ă€r det verkligen super :-)…tror ocksĂ„ att löken tar en del baciller. Den ska finhackas sĂ„ att ögonen tĂ„ras nĂ€r du hackar drn:-))

Petra
8 years ago

Krya pĂ„ dig din stackare glömde jag…hosta Ă€r vidrigt!

NÀsta inlÀgg

Julgodis – Choklad och lakritsfudge

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x