När snön kom….

Godmorgon!

Här har vi startat dagen i lugn och ro. Jag vaknade vid 6, låg kvar till halv 8. GIck upp och slängde i ordning glutenfria scones. Riktigt goda också ska du veta. Jag ger dig ett recept på det lite senare idag.

IMG_5534

Igår kväll började det ÄNTLIGEN att snöa här. Åh, jag blev faktiskt glad ända in i hjärtat och själen. Det SKA vara snö den här tiden på året. Tänker på barnen som får 100 ggr roligare då.

IMG_5535 IMG_5536 IMG_5537

I morse när jag trippade upp så var det fortfarande mörkt ute. I vår trädgård stod det 2 rådjur och mumsade på nåt på marken. Jag tog massa bilder men med Tonys telefon så jag kommer inte åt dom nu. Men vad fina dom var alltså. Jag, katten och Milo stod i trappan och tittade en låg stund. Synd att dom är så skygga, dom springer ju iväg för minsta lilla ljud så man får skynda att titta på dom. 🙂

IMG_5558 IMG_5559

Därför ska denna ut och testas idag. Vi har en backe bara en bit ifrån vårt hus. Sen tror jag att vi ska hem och fika på varm o`boy och mackor. Hör inte det till? 😉 Å med tanke på gårdagens stresskänslor så är ju det riktig kvalitetstid!

Vi hörs av under dagen hörrni! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Att bli utdragen av sin man…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x