Årsresume 2015 APR-JUN

…..fortsättning på årsresumen!

APRIL:

operation

Till slut, drygt 3 månader efter första operationen var det dags för operation 2. Livrädd, skräckslagen….men något som jag bara var tvungen att göra, allt skulle visa sig bli 100 ggr bättre!. Hade hjälp av min bok när jag satt där och väntade på  min tur. Efteråt var det nog en underdrift att säga att jag var lättad. Så otroligt lättad. HÄR kan du läsa om det.

party

Första partyt på flera månader blev det. 

Nån vecka efter operationen var jag redo för fest. Det kändes rätt att fira att jag hade kommit en sån bra bit på väg. Nu kunde jag plötsligt blicka framåt, hade inte alls ont längre och lärde mig leva med min kompis ”sladden”. Dock så var jag ju fortfarande oroad över den stora operationen som var nästa projekt.

Men, på något sätt växte jag otroligt mycket under den här perioden. Jag lättade mitt hjärta en hel del angående det här på bloggen. Jag fick några stora ”bitch-slaps” i ansiktet den här perioden. Hur livet kan handla om hur man ställer sig till saker, hur ens inställning kan påverka hela scenariot. Så VIKTIGT!

guldspray

Jag blev lite galen i att spraya allting i guld också! 🙂

tonys dukning

Jag fortsatte att skriva om Tonys dukningsskills! 😀 😀 😀 Haha….

MAJ:

tjejmingel

Blev bjuden på en galet rolig tjejmingelkväll i storstan! Den kan du läsa om HÄR och HÄR.

vårt hus

Det blev klart att vi skulle flytta till det här underbara huset. 

öland

Jag och Tony blev bjudna till Hotell Skansens nyinvigning i maj. En helt underbar helg med underbara människor som vi toknjöt utav. Vi hade det så otroligt mysigt och bra verkligen. HÄR, HÄR och HÄR kan du läsa om den helgen.

thedde bal

Theddes studentbal gick av stapeln. Jag fick göra i ordning Lowa som är barndomskompis med mina stora barn. Regnet vräkte ned men de var så fantastiskt fina ändå! Jag var så rörd och stolt.  HÄR kan du se mer bilder.

JUNI:

nya huset

Vi fick nycklarna till vårt hus. Sedan blev det bråttom kan man säga. Theddes student stundade om bara 5 dagar. Kan säga att det blev en aning stressigt den här perioden. Fifasen! 🙂

thedde student

Efter flytt och en herrans massa fix var det då äntligen dags,  min fina äldsta son Thedde tog äntligen studenten. Hans livs lyckligaste dag! ♥

milo slutar förskoleklass

Milo hade sin första skolavslutning!

husrening

Vi gjorde en liten husrening i vårt nya hus. Carola hjäpte oss.

midsommar

Vi firade midsommar med våra vänner Malin och Miche i Södertälje. Det öste ned men vi hade skoj ändå!

gå mot als

Vi gick mot ALS, tillsammans fick vi ihop över 300.000 kr. Helt fantastiskt!

milo tappade sin första tand

Milo tappade sin första tand. Mycket senare än alla klasskamrater så glädjen var hög! 🙂

milo kort hår långt hår

Inte nog med en tappad tand, han blev till slut också redo för att klippa av sitt hår riktigt kort. 

syrrans möhippa

Det blev äntligen dags för syrrans möhippa som jag fixade.

allt för föräldrar bild

Jag blev en av ALLT FÖR FÖRÄLDRAR:s toppbloggare.

uterum

Gjorde i ordning vårt uterum i trädgården. Även kallas POOLHUSET. Många av er fick massor med inspiration och jag vet att många gjorde ett likadant i sina trädgårdar. Kul att man kan inspirera! 🙂 HÄR hittar du fler bilder. HÄR hur du går tillväga. Kanske kan vara något att göra till sommaren.

Fortsättning följer med resten av årsresumén under dagen!

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
aa
aa
8 years ago

Mycket som hänt under ditt år, själv kommer jag inte att komma ihåg detta år som något särskilt om man säger som så. Ser fram emot ett nytt förhoppningsvis mer roligt och händelserikt år. Gott Nytt År =)

Nästa inlägg

Tidig morgon!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x