Tidig morgon!

Godmorgon (viskar jag….)

jag har just avslutat min yoga och avslappning. Nu när äntligen förkylningen släppt och rösten är tillbaka kan jag återgå till min morgonrutin.

Fin yoga outfit va? 😀 Mitt favvo Hello Kitty nattlinne och stjärnmysisarna.

Ska strax lägga mig på spikmattan och få min rygg och axlar att slappna av litegrann. Skönaste avslappningen ever är det!

Sen är jag nog redo att kicka igång  dagen. Inatt sov jag mer normalt faktiskt. Visserligen vaknade jag redan kl halv 4…men men, nu får jag njuta av dagen mer. 🙂

Idag ska jag bjuda dig på ett sista tips på nyårsmeny, du ska också få en återblick på året som gått. De inläggen delar jag upp så det inte blir så mastig läsning. Jag har verkligen gjort en ”walk down the memorylane” alltså. Piuuuh…..jobbigt men också kul.

Vi hörs snart igen fina du! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Th
Th
8 years ago

God morgon finaste Nina! Skönt att förkylningen har släppt..jag ligger oxå på spikmatta i skrivande stund..så skööönt 🙂 bästa starten på dagen!..vad kommer er nyårsmeny bestå av?? (Nyfiiiken) 🙂 ska bli skönt med ett nytt år och lämna 2015 bakom.. Kram på dig ❤❤

Mia
Mia
8 years ago

Hej!
Skönt att du känner dig piggare! Jag har kommenterat från min telefon sista tiden på några inlägg men ser nu att du inte fått ett enda? 🙁 Har fungerat tidigare så jag vet inte vad jag gjort för fel nu? Är det någon annan som har haft samma problem?
Ser fram emot att läsa din årsresumé nu 🙂
Kram

Nästa inlägg

TRERÄTTERS MIDDAG

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x