Chokladmaränger!

chokladmaränger

Hur går det för er?

Ja här är det fullt upp, hinner inte lägga in några bilder på dukningen tyvärr men imorgon kommer jag ha all tid i världen. 🙂 Har just gjort ett litet fat med chokladmaränger som vi ska ha till min hemmagjorda glass. Åh, kolasåsen är ”to die for”. I ett litet ögonblick kände jag mig som att jag kanske borde bli kock, eller söka till sveriges mästerkock? Haha… men sen kom jag på att jag fåttstorhetsvansinne eller bara lyckats med menyn sådär härligt bra. Sen har vi ju faktiskt inte smakat på maten ännu….återkommer om det. 😉

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Malin/ Fredagskakan
Malin/ Fredagskakan
8 years ago

Önskar dig och familjen ett riktigt Gott Nytt År!!
Kram

Nästa inlägg

Godmorgon nyårsafton!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x