Mall Of Scandinavia

Först och främst!

Tack för alla kommentarer, har läst allt! Så glad jag blev när jag kom in här och läste era avtryck. Fifan, härligt i hjärtat nu. Vi är ett så jäkla härligt gäng härinne, det vet jag. Helt underbara människor som jag hoppas att jag i framtiden får träffa.  Tänk om vi alla bara kunde sitta ned och ta en kaffe liksom. Snacka om ditten och datten. Fast då är det nog ni som får prata, för ni vet ju en hel del om mig redan. Haha…. 🙂

Idag sa Tony att han ville till Stockholm. ”Vad ska vi göra där då” frågade jag? ”Vad som helst” svarade han. Jag har ju berättat om vårt stora gilla för storstan, vi åker dit ibland och bara är. På vägen dit kom vi på att vi inte varit på ”Mall of Scandinavia”. Ja men då drar vi dit bestämde vi, vi är två tokspontana människor och då blir det ofta såhär.

Milo (som sällan är ”normal” på bild numera) och jag precis när vi kom in på stället. MAJJ GADD! Alltså, det här stället är HUGE! Mitt tips till dig är att ta på dig fotriktiga skor. Det hade INTE jag. Jag trodde ju kanske att vi bara skulle fika nånstans och inte gå så herrans mycket. Men på Mal of Scandinavia går man, det kan jag lova. Men jag kämpade på tappert. Man vill ju se så mycket som möjligt!

  
  
  

Vi började med att leta upp ett matställe. Mitt tips för dig som inte varit där ännu är att gå in och reka först. Det hade inte vi gjort. Vi fick knata en hel del för att kolla in alla ställena, med tanke på hur många ställen det finns så får man knata kan jag lova. Det finns  riktigt jäkla bra matställen, inte bara snabbmatskedjor och pizzerior liksom. Så välj med omsorg så får ni en riktigt fin matupplevelse också.  restaurangen vi var på var Italiensk. Den var gjord som om man satt i en stor trädgård. Tittade man uppåt taket så kunde man fantisera att det var varmt och att man satt i Italien. Skithärligt. Mangiardino hette det! Jag käkade en grillad lax, den var sååå god. Milo käkade en barnpizza, han ÄLSKAR pizza så då fick det bli det. Det var den godaste pizzan han någonsin ätit sa han, med tanke på att han åt upp nästan hela så förstår jag att han tyckte det. Tony käkade en Cesarsallad.

  

Hur fint va? Riktigt häftigt tycker jag. Påkostat och sååå annorluda mot det man är van vid!

  

Vi var in på helt underbara ROOM och kikade. Sååå mycket snyggt alltså! Hade man haft bra med stålars så hade jag köpt en soffa idag kan jag säga. En gigantisk soffa var det men den gick på 61,000 spänn! SVÄLJ! Ser ni vilka kuddar det är på bilden då? Åh, min Malin från Lidby Livings kuddar såklart. Jag puffade upp dom lite extra. 😉

  

Vi var in i den enda Legobutiken i Sverige också. Kolla?! Man kunde bygga ihop tre såna minigubbar med valfrita delar. Milo byggde raskit ihop 3 stycken som han var supernöjd med! Den här legogubben var riktigt häftig också!

Vi tog en fika på Starbucks också. Milo fick en lime/mynta juice som han sög i sig på en sekund. 🙂 Jag drack koffeinfritt kaffe med laktosfri mjölk. Så glad när man köpa sånt!


Milo hann med att gå under dessa strålar som står och sprutar. Det här stället var väldigt spännande för barn märkte vi. Massa ungar under här som ville titta och känna.

Sen var det hemåt, det tog en herrans massa timmar att gå där så timmarna flög fram. Vi köpte inte mer än lite canvasdukar till mig, lite lego till Milo och så blev det lite kaffe från Nespresso. Men är man ute efter riktig shopping ska man ge sig dit. Kör hårt då! Jag var in och kikade i Michael Kors butiken, dom hade 50% rabatt på flera av deras väskor. Blev sååååå sugen på en vinröd men nä….det fick vara.

Nu ska jag äta kvällsmat här, alldeles för sent egentligen men så kan det vara.

Ha en fin kväll nu! ♥

3
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
8 years ago

Men WOOOW säger jag bara, vilket ställe! Måste besökas nångång när jag är i storstan 🙂

Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Sofia
8 years ago

Ja det måste du Sofia! Det är helt fantastiskt faktiskt! Hoppas du och bebis mår bra! Kram

Åsa
Åsa
8 years ago

Jag och Sami var också där en kortis idag, vad synd att vi inte såg er! Vi bor ju precis bredvid så det har blivit några turer dit 🙂 Hör av er nästa gång ni åker dit så kanske vi kan ta en fika. Kram Åsa

Niiinis
Niiinis
Reply to  Åsa
8 years ago

Men nej Åsa, vad synd att vi inte visste om varann! 🙁 Hade ju gärna setts och fikat. Hälsa Sami! Kram ♥

Kina
Kina
8 years ago

Läste på ditt insta att du tagit fel shoes på dej idag. Men jag läste att du tagit fel shorts på dej. Jag tänkte va fasiken går hon ut i shorts i den här kylan och dess utom tagit fel shorts på sig! Sen läste jag om och läste rätt. :)det där med att träffas och ta en fika/ ett eller två glas vin verkade inte som en dum ide!!! Ha de gött!

Berit
Berit
8 years ago

Åh så härligt att bo så nära storstan att bara kunna åka dit om man har en dag över:) Man behöver inte alltid köpa så mycket utan ögonshoppa är minst lika bra!

AnsoAnna
AnsoAnna
8 years ago

11 åriga dottern tjatade så sent som idag om att vi mååååste åka till Mall of Scandinavia.
Själv känner jag inte ngt större behov av det men det är klart det blir av nångång :).
Om inte annat i sommar när mitt jobb flyttar in ovanpå ”MOS”.

Per N
Per N
9 months ago

Hej där! Jag stötte på Shoppingplatsen.se och ville bara säga att det är en riktig pärla för alla shoppare där ute.

Nästa inlägg

Rädslor

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x