Gråtfest!

Åh herreminjee sååå jag grät på filmen

…såg varningen i kommentaren alldeles försent så jag blev alldeles överrumplad. Att ha PMS och gå på en sån rörande film som ”Den lille dinosaurien” var är ”pyspunka på gråtpåsen”. När jag börjar gråta med PMS så har jag svårt att få stopp på det. Har alltid varit sån! Det blev gråtfest och knallröda ögon på väg ut från bion. Massor med folk stod utanför och väntade dessutom. 🙂

   

Älskar bio! Tony och jag bestämde idag att vi nog snart ska ta en dejtnight snart och inkludera bio i den. Vi båda älskar att gå på bio så det är faktiskt konstigt att vi inte går oftare. En popcorn och Cola light hör till också, ibland en påse bilar också. Har du nåt speciellt som du alltid äter eller dricker på bion?

Alla barnen satt så fint och stilla, t.o.m lilla Molly som bara är 2 år satt som en sol och tittade. Beundransvärt! De avledde lite när de var läskigt så hon inte skulle bli rädd. Men så härligt när barnen också uppskattar bion!

Nu blir det kvällsmackan vid TV:n här. Ha en fin kväll! ❤️

9
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!
8 years ago

mysigt med bio

Svahnholmen
Svahnholmen
8 years ago

Också gråtit på bio idag. Såg En man som heter Ove. Så bra, fick både skratta och gråta!

Katarina
Katarina
8 years ago

Jobbar du fortfarande som säljare för loveforever? Var länge sen du skrev nått om det.
Mysigt med bio i kylan!☺

L
L
8 years ago

Visst borde man gå på bio oftare. Får blir att ta tag i. Jag köper alltid popcorn och en påse djungelvrål, sedan häller jag i godiset i popcornen. Så gott!

Ann-Marie Löfberg
8 years ago

Jag är också en person full med känslor åt alla håll och kanter och som du säger runt PMS så är det ju om möjligt ännu värre och det slutar aldrig. Hade det gått så hade jag gärna stängt in mej just de dagarna.
Men bio är ju så härligt och jag är också en popcorntjej och cola Zero eller pepsi max

Carro
Carro
8 years ago

Älskade biogodiset förr när man var barn, Nickel, remmar och goda tablettaskar! Och nygjorda, varma härliga popcorn. Nu är allt godis samma överallt, trist och äckligt. Inte ens popcornen är goda längre tycker jag, dom står hela dagen och blir blöta & sega. Så numer blir det oftast bara en ramlösa och en läkerol under mina biobesök.. Skulle inte rekommendera En man som heter Ove när man är känslig som jag var, den var rolig också visserligen, men det var mycket jag kunde relatera till just där och då blev det hemskt sorgligt så jag fulgrina nästan hela filmen, kände mig lagom snygg när man gick därifrån 😛

Nästa inlägg

Tänkte säga godmorgon….

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x