Tänkte säga godmorgon….

 
Bild från vårt hem, här brinner brasan i alla våra spisar. Hög mysfaktor på det! 

Tänkte skriva godmorgon….

….men det är det ju verkligen inte. Alltså morgon. Jag har vart vaken sen 6 men varit fast i en målning sen dess. Alltså det är sjukt när man går in i ett flow, man liksom slukas upp. Underbart om du frågar mig?

Jag sov som gris inatt, sammanlagt 12 timmar har jag fått ihop. Så jäkla lovely! Precis vad jag behövde. Idag är sista dagen som vi är lediga allihop, från imorgon kommer Tony jobba. Känns lite vemodigt men vi måste ju förr eller senare in i de gamla vanliga gängorna. Efter 2 idag ska vi gå på bio, den där nya Dinousarie filmen blir det.

 

Här har du en sneakpeek på den senaste målningen. Den hänger på väggen, det är så jag får en riktig bild av hur den verkligen ser ut. Man får liksom en helhetsbild. Jag är inne i ett vansinnigt skaparflow just nu så då måste jag passa på. Det är bara hänga med så länge det håller i sig. Rätt vad det är så är det över och det enda man vill är att glo på TV eller slappa och inte göra nånting alls. Så, PASSA PÅ är mitt motto.

Jag började träna i förrgår också. Köpte hantlar och såna träningsband. Jag inser att man måste träna lite för att hålla sig hel, tiden går och kroppen slits. Jag tog det jefligt lugnt första passet alltså, ingen hårdträning alls utan smög igång lite försiktigt. AJ! Träningsvärk i biceps idag har jag, började känna av det redan igår kväll. SKÖNT när man känner av det lite ändå, då var det ju inte i onödan man stod där och höll på. 🙂

Nä, nu ska jag äta lunch! Vi hörs senare. ❤️

7
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vickis
Vickis
8 years ago

Vi var också och såg Den goda dinosaurien idag, åh näsdukar på den du! ❤
Underbar tavla förresten, vad du är duktig på mycket!!

Åsa
Åsa
8 years ago

Stackare!! Men det lät mysigt ändå :-))

Popcorn är alltid gott, men med ålderns rätt så har jag märkt att jag tål mindre och mindre socker och snacks…men en liten popcorn får allt plats :-))

Alltså förlåt om det känns som snokande, men hur har det gått med din operation? Hoppas verkligen du är helt återställd, men har för mig att det skulle bli långdraget?
Kramkram

Ulrika F
Ulrika F
8 years ago

Du har så fint hemma!
Älskar alla dina tavlor, vad kostar dom, ca 50*70 (stående eller liggande) Speciellt nån med tuttar! Allt för maken…. Hihi 😉

AnsoAnna
AnsoAnna
8 years ago

Vad fint ni har hemma! Vill så gärna se fler bilder hemifrån er. Blir inspirerad!
Kul att du kommit igång med målandet. Du är jätteduktig!

Kram

Nästa inlägg

Höll på att kissa i brallan!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x