Godmorgon och lite nyttigare tänk..

Godmorgon på er!

Tony har åkt till jobbet och det känns så himla tomt. Som att något väldigt viktigt saknas här hemma. Det är det ju också.. Snacka om att man vänjer sig fort vid att vara hemma tillsammans. Helt sjukt faktiskt. Jag gav honom en puss och massa pepp i morse, man vet ju själv hur träligt det kan kännas att återvända till jobbet igen. Även om man är inne i det igen på bara någon timma så är det just det där med att gå upp och vakna, sätta sig i en kall bil och åka som kan kännas motigt.

Apropå kallt! HERRE-MIN-JEEE. Vi har 20 grader kallt, men vet att mormor i Finland har över 40 grader just nu så man ska kanske inte oja sig alls. 🙂 I morse var det kallt i vårt lilla hus kan jag säga. Det blev till att tända brasorna så det värmer på lite extra, hjälpa värmepumparna på traven lite.

IMG_5813 IMG_5814

Brasor tända både i kakelugnen och i vedspisen i köket. Det ger så härligt med värme verkligen. Mysfaktorn ska vi väl inte snacka om ens. Jag som alltid drömt om massa kakelugnar och vedspisar har nu en i varje rum. Så mysigt! Love it! ♥

IMG_5809

Har tänt ljus överallt. Barnkanaalen är på och just nu undrar jag varför jag sitter och titar på det  när Milo är på övervåningen och leker. Haha, man har den där lilla vanan inne på nåt sätt. Äsch, nu bytter jag till Nyhetsmorgon. Mysigaste programmet på morgonen tycker jag.

IMG_5815

Å så den här lilla fisen! Tog en bild på honom i bakgrunden. Som vanligt så har han ju en liten grimas att leverera varje gång! 😀 Bad honom…. ”Kan du inte bara le lite?”

IMG_5817

Ja, det kunde han ju minsann. Haha….

Jaha, jag ska också ta tag i lite jobb här. Här inne ska du få recept på ett jättegott fröbröd, ja det är galet gott faktiskt. Ska bjuda på lite nyttigare recet framöver, alltså bakrecept. Tänk att kunna njuta av en god muffins till eftermiddagskaffet som är nyttigare än en macka?! JA, de recepten som jag nu ska blanda vanliga bakverk med är nyttorecept på bakverk som klassas som mellanmål. Som ett nyttigt mellanmål dessutom.

Är du pepp att börja ta tag i din julonyttiga kropp tro? Tänkte fråga om du är intresserad av att jag delar med mig utav mitt hemmaträningsprogram? Jag ska också återgå till min magvänliga kost men ska nog öka på den med mer nyttigt, att äta bra i veckorna och sen sväva ut lite på helgen ska bli vår melodi här hemma. Ska vi peppa varandra tro? Har du påbörjat en nyttigare linje efter jul och nyår? Berätta gärna! Hit in till bloggen väller det varje dag in nytt folk som hittar hit via mina viktväktarrecept som jag har här så jag gissar att många dragit igång ett lite nyttigare leverna. Vill du kika på  mina nyttigare recept hittar du dom HÄR. 

Kram Nina ♥

42
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
caroline
8 years ago

men såå mysigt!!

Berit
Berit
8 years ago

Ja jäklar va kallt..här är det -28 och blåser lite. Tar ju bilen då jag bor 2,5 mil från jobbet men fy vad den protesterade! Startade tackolov men går ju knappt att växla och tungt att styra blir det då det är så kallt. Javisst ska man tänka nyttigare såhär på det nya året…det hör liksom till och tycker att det är jätteintressant med nyttiga recept men framför allt på mat och inte så mycket av ”fikasaker” och mellanmål. Jag är ingen fikamänniska som du fattar men fröknäcke och allt annat gott är kul att läsa om.

Veronika
Veronika
8 years ago

Ja tack till nyttiga mellisrecept och träningsprogram! 😉 Känner mig lite oinspirerad på den fronten just nu så det kunde inte kommit lägligare 😉

Homehopedreams
8 years ago

Vad fint du har det hemma! Riktigt mysigt!
Ja jag har kört igång med träning nu, efter att aldrig tränat bara för att jag känner mej så plufsig mot hur jag såg ut förut. Och det känns riktigt bra! Jag längrar efter att träna igen t o m.

Marika
Marika
8 years ago

Livet har återvänt! Kristallerna borta. Sitter här med en kaffe och sockerkaka, tittar på Hollywoodfruarna. Kan inte bli bättre 🙂 Tjing, Marika PS Igår satt jag precis som du, framför en brasa med filt omkring mig. Livskvalité.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Marika
8 years ago

Hur gick det för dig? Hur fick du dom på plats? Härligt, vet känslan! Kram

Marika
Marika
Reply to  Niiinis
8 years ago

Först gjorde jag övningarna som jag fått från ”öron-näsa-hals” läkaren, men sen när endast sjösjukegunget var kvar, så slutade jag med dem och lät det hela ebba ut i lugn och ro. Har dock lite ostadighetskänsla kvar, men den är försumbar. Har begärt remiss till en sjukgymnast som är specialiserad på detta. Lååååååång kö, men kan vara värt det 🙂 Kram!

Carro
Carro
8 years ago

Hej
Ja, eller åter till den kost jag normalt håller, glutenfritt och sötsaker mycket sällan. Har vant mig nu under jul och nyår att äta någonting sött varje dag och ibland kanske till och med flera gånger per dag, tack vare pralinaskar etc. Trodde det skulle bli svårt, men det var inga problem alls att sluta.
Har varit dunderförkyld också, så idag var det dags att ta tag i träningen också, härligt (men sjukt jobbigt:)).

Nästa inlägg

Gråtfest!

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x