Bästa hudtipsen i vinter

Dags för tips för huden nu i denna kylan!

Det som händer med huden i våra ansikten när det är ömsom kraftig kyla, ömsom mildare väder är att det blir lite obalans. Obalansen kan göra att man blir torr, man kan också bli fet, man kan också få plitor, torra fläckar, finnar och en allmänt bråkig hud. Det absolut bästa man kan göra när det blir så är att tänka fukt och rengöring.
Här ska du få mitt bästa tips!

Ska börja med att berätta att jag själv inte haft problem med huden i kylan nu och det beror nog på att jag skött rengöringen och vården av min hud perfekt. Så hur ska man göra då?

Vi börjar med rengöring! Att hålla huden ren när den är bråkig är A och O. Att konsekvent sköta rengöringen är det absolut bästa grunden för huden i ansiktet. Jag använder Cliniques ansiktstvätt morgon och kväll.

fuktbomb 4

Denna använder jag, du kan läsa mer om hur jag använder den och lite mer info HÄR.

Nästa steg är att regelbundet göra någon form av rengöringsmask eller gå på ansiktsbehandling. Jag själv är alldeles för snål mot mig själv med att lyxa till det med ansiktsbehandling. Ska bli bättre på det, eller jag vill bli bättre på det….. men så länge sköter jag sånt med Maybeauty masken som jag tipsat om tidigare!

fuktbomb 3

Den kör jag varannan vecka just nu när det är vinter och kallt och ALLTID strax innan PMS för att slippa mensfinnarna. HÄR kan du läsa mer om hur jag använder den och mer info.

Nästa steg är att tänka fukt! Alltså såhär. Du kan tänka på krämer till ansiktet som kläder. Nu när det är svinkallt och vinter ska du tänka dunjacka till ansiktet. När det blir svalare har man en svalare jacka. Typ så. Mitt bästa budgettips för huden just nu är denna serie från Yves Rocher.

fuktbomb 2

Jag har hela serien och ÄLSKAR den! Den här har jag fått bort alla mina torra fläckar och stramning med. Den funkar alltid! Ska du välja ut två produkter ur serien är det dessa två du ska välja!

fuktbomb

Detta kommer bli din dunjacka kan jag berätta. nattkräm (<-länk, just nu REA, endast 85 spänn) till natten. OBS! Viktigt att våga på med fetare kräm till natten för att få optimalt resultat. Det är denna feta krämen som reparerar och håller balansen för din hud när det är kallt ute. 

(adlink)

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Berit
Berit
8 years ago

Åh jag bara älskar dina tips 🙂 Tackar och ha en härlig helg!!

Marie
Marie
8 years ago

Kan bara hålla med jag älskar också dina tips !Har gjort en beställning!

Nästa inlägg

Godmorgon och 12 timmars sömn

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x