Godmorgon och 12 timmars sömn

Men godmorgon!

Ojoj, gissa när jag somnade i soffan igår? 16.30! Sen sov jag… lite uppvak och så, men till 5 i morse. Voine voine! Så nog fasen har jag sovit. Måste nog bli mer noga med mina järntabletter tror jag. Jaha, idag har då kylan släppt taget lite, ”bara” 8 grader kallt nu på morgonen. Kan säga att igår, när jag skulle starta en bil som stått hela jul och nyårshelgerna, så var den minst sagt lite seg. Men min gamla Bettan kan man lita på. Hon hosta igång sig själv till slut, dock tog det en stund innan värmen återvände i henne.

Jag var och fikade hos en kompis igår och planerade att dit med Milo. Gick utanför dörren och förfrös fejset på en sekund. Det blev bilen kan jag säga. Tänkte tipsa dig om vad man ska tänka på nu när det blir ömsom riktigt kraftig kyla och ömsom svalare i ett senare inlägg idag!

IMG_5669 IMG_5670 IMG_5672 IMG_5675 IMG_5678

Vi har haft en hel del fåglar i våra träd nu i vinter. Dom har bråkat om de få frusna äpplena som funnits kvar. Jag åkte och köpte fågelmat åt dom. Hängde snören i de gröna bollarna och hängde upp i träden. Det tog exakt två sekunder från jag klev innanför dörren efteråt så satt det en pippifågel på dom. Om du kollar noga på de två nedersta bilderna ser du fåglar som sitter i träden. Hittar du dom?

Nu ska jag jobba vidare här. Jag har lite egentid nu när alla fortfarande sover, Tony har åkt till jobbet redan. Men du, vi hörs lite senare igen! Idag är det FINFREDAG! ♥

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mia
Mia
8 years ago

Önskar dig en härlig FINFREDAG! 🙂 <3

Niiinis
Niiinis
Reply to  Mia
8 years ago

Tack detsamma! ♥

Kina
Kina
8 years ago

Önskar dej en fin fin finfredag!:)

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kina
8 years ago

Tack detsamma fina du! ♥

Agneta
Agneta
8 years ago

Jag har problem att kommentera numera , kram och ha en fin fredag( om detta kommer fram) !

Niiinis
Niiinis
Reply to  Agneta
8 years ago

Nej, vad trist! 🙁 Har hintat om det så fort någon nämnt att det varit så. Dock så säger huvudkontoret att det inte ska vara några problem att göra det…. Hmm, skumt är det i alla fall! Nu kom det in en kommentar i alla fall!

KRAM

Lillemor
Lillemor
8 years ago

Ja det är så mysigt att kunna titta på fåglarna som äter av maten. Tyvärr finns det en baksida och det är att fågelmat snabbt drar till sig råttor o möss. Se upp så du inte får in dom i huset! Dom tar sig in i dom minsta springorna.
Tack för en härlig blogg!
Ha en bra dag! Kram!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Lillemor
8 years ago

Har världens bästa råttvakt i form av vår tjockkatt! 🙂 Han är som en vakthund när det kommer till råttor. 🙂

Kram ♥

Nästa inlägg

Nyttigt knäckebröd – Fröknäcke

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x