Fredag och snart fredagsmys

Go`kväll i stugorna!

Nä jag sover inte än, haha… Jag ska hålla mig vaken ikväll så jag inte somnar för tidigt. Måste in i en bättre dyngsrytm nu tänker jag. Här har vi haft en dag med lite jobb på förmiddagen. Sedan klädde vi på oss och gav oss ut i backen!

 

    

Mitt barn är mer vild än tam när det kommer till att kasta sig ut i backen. Han älskar att kasta sig ned på magen och sen rulla hela vägen ned. Jag skulle svimma av, bryta benen och vara yr i en vecka liksom! Finns ju inte på kartan! Men snacka om att man förändras med åren, varför blir man tex lättare yr när man är äldre? Hörde något om att vätskan i öronen blir segare. Bara en sån sak liksom! Nu måste ju alla unga människor ba: !JAAAA JIPPPIII, let´s get older och får segare klägg i öronen” liksom. 😀

Well well, väl hemma så var vi alldeles rödmosiga båda två. Så härligt ändå att vara ute. Vi vvar säkert ute i nästan 2 timmar idag. Bra träning också när jag hjälpte Milo att bära upp sin snowkick några gånger. Bra pump i mitt hängärsel må jag säga! Mer sånt! Känner mig verkligen toktaggad att få börja träna lite och få kämpa lite med kroppen!

IMG_5822 IMG_5824 IMG_5825 IMG_5827

Jag tog lite bilder här hemma, dock hade det redan börjat skymma så jag fick inte in något ljus direkt. Svårt att ta bilder när det är mörkt hela tiden. Jag ska göra mig av med glasbordet vi har också, men ibland är man bara så seg med att få ut saker på blocket. Vi båda storgillar bordet och tycker om att sitta vid det och äta, men det är för stort för vårt lilla vardagsrum, så vi måste bara ha ett mindre. Vill du köpa det får du gärna mejla mig på niiinis@outlook.com eller så kan du skriva bland kommentarerna. Det är lite smått kantstött i kanterna men det ”klär bordet” om du förstår vad jag menar. Det är ett sånt LIATORP, kostar 2300 kr nytt. VI har bytt ut knopparna på bordet till mässingsknoppar.

Här ser du lite fler bilder på bordet:

vardagsrumsbord 2 vardagsrumsbord 3 vardagsrumsbord

Jahapp, här hemma ska vi snart börja laga mat. Ikväll blir det bacon- och ostfyllda potatisar med gourmétsås. Jag ska svänga ihop en kladdkaka sen också, den ska vi vispa lite grädde till och mumsa på till Skavlan. OM jag håller mig vaken, jag får gå ut och ställa mig naken i snön annars. Då lär man väl kanske vakna till en smula? Om inte annat vaknar man väl när bröstvårtorna trillar av liksom.

Hörs vi inte mer ikväll så önskar jag dig en skön fredagkväll. Hoppas den blir mysig.

Kram Nina ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jennie
Jennie
8 years ago

När jag läser din blogg på mobilen via bloglovin syns aldrig dina bilder längre utan bara texten. Lite trist för det blir att jag läser mindre. Vet du om det är så för fler eller något jag gör ”fel”. Ha en mysig kväll!!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Jennie
8 years ago

Tyvärr är det något som är fel hos BLOGLOVIN, det gäller oss alla här på AFF tyvärr.

Mysig kväll till dig också! ❤️

Helena
Helena
8 years ago

Så himla fint ni har, kommer ni att köpa huset eller har ni inga sådana planer?// Helena

Ann-Marie Löfberg
8 years ago

Ja du det här med att vända rätt på dygnet är inte lätt, men har en liten förhoppning för jag är jättepigg annars vid den här tiden, men gick upp halv åtta och ärligt har jag inte vågat sitta ner, tänk om jag somnat…Men jag är rätt behagligt trött

Karin
Karin
8 years ago

Hej Nina! Jag har följt din Blogg väldigt länge,sen har de kommit saker emellan som gjort att jag inte hängt me din vardag på ett tag.Men nu satt jag och bläddrade och såg att du hade förvandlat ditt vardagsrum blev mycke ljusare och finnars jätte fint.Du skrev att du ville sälja ditt vardagsrumsbord nu kanske en dum fråga men jag chansar,du vill möjligtvis inte sälja ditt skåp med glasdörrar? Har letat ett exakt sånt men hittar bara med hela dörrar eller med tre dörrar död glas i mitten. Tack för en härlig Blogg/Karin

Niiinis
Niiinis
Reply to  Karin
8 years ago

Kul att du är tillbaka! Välkommen igen. ❤️

Visst blev det fint? Älskar det nu. Blev sån skillnad.

Åh, nä…tyvärr. Det där skåpet är bland det finaste jag äger. Älskar det! Men om jag någongång bestämmer mig för att byta ut det ska jag komma ihåg dig.

Kram

Nästa inlägg

Kladdkaka med täcke av seg kolasås

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x