Lördagsgöra….

 

Godmorgonkaffet och jag!

Men fifan vilken natt? Har inte sovit sen halv 1 inatt. PMS:en gjorde att det var omöjligt att somna om. Skitsamma! Jag har läst om inredning halva natten. 🙂 Jag är en riktig nörd. Detta har medfört att det nu blir en massa ändringar här hemma, kanske inte allt på en gång men så småningom. Läst på om Feng Shui, läst på om compactliving, allt om do’s and dont’s….ja men allt! Man hinner med en del när man vaknar mitt i natten. 🙂 Inget ont som för nåt gott med sig eller? 😉

Ska sätta igång och rodda med den första förändringen här nu på en gång tänkte jag. Kan det vara så att man är som mest kreativ på natten eller? Eller innan mens? Känns ju faktiskt ärligt talat som att det borde vara precis tvärtom. Jag tycker nämligen att jag känner mig både trött, likgiltig och lite trög vid pms. Inte direkt kreativ. Men faktiskt så är det just det jag varit de senaste veckorna. Märkligt!

Jag har en sjukling till mellanson här hemma som jag sköter om som en riktigt hönsmamma. Serverar mat i sängen, fixar febernedsättande och snytpapper. Känner på pannan och uppmanar till att dricka mycket. Ni vet det där gamla vanliga. Han blev sjuk bangbom natten till igår, tydligen något som går bland kompisarna. Typiskt att bli sjuk på de sista dagarna av lovet bara. Men så är det….

Jaja, så är det med det. Resten av dagen vet jag faktiskt inte vad vi ska göra? Vi har inget planerat för hela helgen så helgen står öppen. Vad har Du för planer?

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Th
Th
8 years ago

Go kväll fina du!! Här blir det en lugn helg med många filmer och långa promenader i snön med sambon 🙂 hur härligt som helst att inte ha massor inplanerat…vad har du hittat på idag måntro? Spännande med inredningsideer, älskar hur du inreder och får alltid inspiration av dej 🙂 kraam ❤❤

Weronica
Weronica
8 years ago

Åh hur konstigt kändes det inte att se ditt vardagsrum med bord till salu på blocket?
Lycka till, vad har ni tänkt ist för de borden?

Niiinis
Niiinis
Reply to  Weronica
8 years ago

Ja Tony tog tag i det. 🙂 Nu är det sålt i alla fall, gick fort på blocket. 🙂

Petra
Petra
8 years ago

Jag blir hyperaktiv dagarna före mensen…städar å röjer å Har mig som en tok…sen när mensskiten kommer blir jag helt klubbad :-))

Niiinis
Niiinis
Reply to  Petra
8 years ago

Är det sant? Då kanske det inte är så konstigt att jag själv är helt hypad då? 🙂 Skönt att höra att vi är fler. 🙂

Nästa inlägg

Fredag och snart fredagsmys

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x