Early

Godmorgon!

Förlåt, jag hade en ”fullt upp” dag igår och fick massor gjort så bloggen fick ligga här alldeles ensam med bara ett inlägg från igår morse. (Ovanligt på denna bloggen.) Så blir det ibland, ett 24/7 jobb som det är så är det alltid lite ”dåligt samvete” över det. Men, ni är alltid så förlåtande och förstående så jag har faktiskt slutat att ha dåligt samvete för det. Ni är fina människor och förstår att man även har ett liv vid sidan av en blogg.

Tanken var att jag skulle bloggat om dagen men jag sveptes med i rumsfix de luxe igår. Höll på och fixade till jag lagade mat, sen var jag så trött så ögonen gick i kors. Känns som hela kvällen är en stor minneslucka. 🙂

 

Gårdagen bestod av promenad och sen blev det lite åkning i backen med grannarna. Milo var störtnöjd. Vi hade en typisk bara vara dag, med undantag för en snabb handling så var vi bara hemma hela dagen och kvällen. Riktigt skönt! Elliot mådde bättre igår tack och lov så snart är han nog på benen han också.

Nu hör jag små fötter som tassar i trappan här, dags att göra frukost åt mig och minstingen. Sen ska jag sätta tänderna i nästa målning. Tänkte hinna lite innan de andra vaknar.

Idag tror jag att vi hörs lite mer än igår. ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Svahnholmen
Svahnholmen
8 years ago

Vi hade också en dag i pulkabacken igår. Äntligen snö här på västkusten!!! Blir nog en sväng till pulkabacken på förmiddagen idag, i eftermiddag ska vi gåpåig Disney On Ice hela familjen! Ha en skön söndag!

Synnöve
Synnöve
8 years ago

Visst är det härligt med bara familjedagar ibland, vi väntar så gärna på dina inlägg 😀 Ha en fortsatt bra dag. Kram

Lena
Lena
8 years ago

Hejsan. Tack för en jättefin blogg:-)
Jag har följt dig sedan ”hela sverige bakar”. Jag försöker bli bagare/konditor och har lite blandade känslor och upplevelser i yrket med den praktiken jag gjort hittils. Många bagare ( män) också en del kvinnor som har för tråkig syn på nykomlingar i yrket ock ingen ödmjukhet!! Kanske har du tips på något vänligt bageri/ kond i enköping eller uppsala? Tack på förhand / Med vänlig hälsning Lena

Nästa inlägg

Lördagsgöra….

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x