Gav efter för suget….

Halloj!

Jag som hade hoppats att jag skulle kunna visa ett härligt recept på kycklingfärsbiffar för dig. Men helt ärligt så såg dom där biffarna allt annat än aptitliga ut. Fifan rent ut sagt. Men grejen är att det var väldigt gott! Verkligen gott! Såå konstigt att dom såg ut som nå gamla ruttna svampar fast dom var så goda. Så sorry, inga bilder på kycklingfärsbiffar. Receptet kan du ändå få imorgon.

IMG_5861 IMG_5863

Jaha, såhär bra gick det idag med mitt sockersug. SKIT! Blev så sjukt sugen på nåt gott efter maten och kom då på att jag hade en liten jultomteskum i en påse och en alldeles oöppnad ostbågspåse. Fyllde på den här lilla porslinsbehållaren, sen ska jag dricka lite cola light. Japp, så fick det lov att bli idag.. Jag som har en kass mage vet ju att detta innebär blä för mig så det blir dock bara den här behållaren och inget mer. I alla fall inte idag… hahaha! 😀

Närå, men man är inte mer än människa. Ni vet ju att jag berättat för er om diket va? Då när jag körde viktväktarna så pratade jag ofta om att man ibland kunde hamna i diket. Grejen var att det inte gjorde något att man hamnade i diket så länge man styrde upp på banan igen. Precis så är det ju! Imorgon är det nya tag med sockerfritt för min del. 🙂 Har  ju som jag berättat slutat klandra mig själv och sluta ha så stora förväntningar på mig själv. Klarar jag att vara sockerfri så är det jäkligt bra för mig, min kropp och framförallt min mage. Jag tror att jag ska baka dom där energibarsen som jag bakade förut. Dom var såå bra mot sug och mättade riktigt bra! GODA är dom också….

energibars

Här hittar du receptet på dom —> ENERGIBARS

före efter vardagsrum

Någon undrade hur det såg ut innan i vårt vardagsrum? Ja, inte den bästa jämförelsen då bilden är tagen ifrån två olika ställen. Den till vänster är tagen mycket närmare det bakre fönstret som ni ser så man ser inte skillnaden riktigt. Men i alla fall, en före och efter bild. 🙂

Jaha, jag ska fortsätta jobba lite här innan jag ska slå mig till ro framför TV:n denna kväll. Milo är ute och lajjar i snön, lika bra att dom får lajja loss. Rätt vad det är så är det slaskväder och det enda som är kul då är att spela TV-spel typ. Han fick FIFA 16 i julklapp och älskar det! 🙂

Ha en härlig kväll om vi inte hörs mer ikväll. ♥

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jenny
Jenny
8 years ago

Åh men Gud vad gott med ostbågar! Men det går ju inte att sluta om man börjar!! Duktig du är som klarar att äta så lite av dom! Energibarsen verkar supergoda, kollade hur mycket poäng 1 sån där blir på vv, 7 smartpoints! Synd att det var så mycket..
Förresten, på tal om ditt jobb när du reste runt mycket, gör du inte det längre? Love forever? Ha en fin kväll Nina! Kram

Veronika
Veronika
8 years ago

Haha, jag lyckas inte heller få mina kycklingbiffar att se aptitliga ut ;D

Nästa inlägg

Vardagsrumsfix

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x