Vacker morgon

Godmorgon! 

Denna morgon bestämde jag mig för att ge mig ut på en promenad efter att jag lämnat Milo. Klädde på mig, tog på mig mina promenadskor med tjocka strumpor i och så gav jag mig iväg.

 

Helt galet vackra vyer när solen började kika fram mellan molnen. Det är ”breathtaking” tycker jag. Förr gick jag vidare och fotade, stannade inte för att tiden på Runkeeper skulle bli längre. Alltså vafasen….. Ska man gå miste om några sekunders njutning för att man jagar nån tid? Nä, sånt måste jag sluta med! Det var värt varje sekund att stanna till och fota.

 

Det blev en 40 minuters promenad, lite kallt och lite halt så jag fick spänna mig lite för att inte strutta omkull. Det gör ofta att mina fogar gnäller lite, helst nu när jag är lite otränad. Men, jag hade mitt bäckenbälte på och så är det bara att fortsätta så ger det sig lite sen.

 

Det var väldigt skönt att komma hemåt, att se vårt hus dyka upp längre fram. Värmen och kaffe! Gött var det kan jag säga.

Nu ska jag sätta mig och jobba här. Vi hörs sen igen. 🙂

1
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
8 years ago

Så fina bilder! Jag älskar detta vinterland vi har nu äntligen. Och ert hus är ju så fint. Köp broddar! Köpte det första vintern vi hade hund. Ja lite tant varning tyckte jag att det var. Men nu älskar jag mina broddar. Så skönt att inte gå och spänna sig för att man är rädd att halka och bryta benen. 🙂 ha en fin dag.

Mia
Mia
8 years ago

Men åå så härligt har ni snö! Så fint! 😀

Jenny
Jenny
8 years ago

Vilka fina bilder! Naturen är det bästa.

Berit
Berit
8 years ago

Exakt håller helt med om broddar!! De som man sätter på hela skon med som gummi är bäst!! Åh visst är det härligt att promenera på morgonen. Då mitt jobb inte ”tillåter” det så gör jag det på helgen då jag är ledig..går och går och går…vill liksom inte sluta. Brukar hamna på nära en mil enligt ”Runke Per” 🙂
Det kommer att sitta i hela din dag denna friskluft.

Therese
Therese
8 years ago

Nackdelen med att bo högt upp i detta avlånga land är att vi de flesta gånger vi har så där vackert även har väldigt kallt. Men man kan ju njuta av utsikten inifrån eller för all del klä sig 🙂

monica
monica
8 years ago

Det finns en inställning på Runkeeper som gör att den automatiskt pausar när du stannar och går igång när du börjar gå igen! Superbra så man slipper stressen 😉

Niiinis
Niiinis
Reply to  monica
8 years ago

Japp, jag har den igång faktiskt! 🙂 Skitbra! Blev så glad när jag såg att den inställningen fanns. Underlättar stressen oerhört! 🙂

Nästa inlägg

Så mycket myyyyys en läshörna kan ge!

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x