När man tar kväll!

Hejsan svejsan!

Här har vi kväll redan. Vi har ätit kvällsmat och gjort allt det där…. nu är det bara mysbyxor och TV kvar typ. Man är ju inte direkt sugen på att gå ut nu. FIFAN så kallt det känns. Vi har bara 7 minus men det blåååååser huggormar så det känns som det är 145 grader kallt istället. Jag var ute och skottade idag och höll på att frysa muttis av mig. Kastade på  mig ett par mysbyxor och glömde trosan så det blidde lite kallt för lilla Märta. 🙂 ;D

IMG_5865 mellanmål

Lillfisen hade fått en godispåse med sig från fritids idag. Dom hade dansat ut granen för denna gången. Det var fiskdamm och i påsen var det en clementin och 3 godisar. Vi är ju rätt hårda med lördagsgodis i vår familj. SÅ gott det går liksom. Men så idag var det svårt att säga ”Nej, den där påsen spar du till på lördag” öööööh…. nääää. Skittaskigt och skittråkigt. Dock så begärde jag att han skulle käka ordentlig mellis innan han fick smaka på godiset. Efter att ha legat på golvet och käkat visade han mig tallriken att nu minsann hade man käkat upp. 🙂

kakelugn IMG_5869 IMG_5870 trästjärna_diy_stjärna

Knäppte av lite bilder på min nya bukett med underbara tulpaner. Gnisseltulpaner! 🙂 Även om jag städade bort julen för nästan 2 veckor sen så behåller jag dessa trästjärnor. Har ju en jättestor på väggen i trappan också. Jag tycker sååå mycket om dom. Granfan fick också vara kvar ett litet tag till… den lille plastgranen alltså.  Han ställt min svarta vas på kakelugnskanten. Har svårt för svart och brunt men det gick faktiskt ok, det passade helt ok.

Är sååååå sugen på nåt nu fast jag just ätit. Jäkla sötsug alltså. Det är galet svårt och jobbigt att bli av med det när man vill det sen. Man måste bara intala sig att det är dessa tre dagar som är tröga. Sen släpper det ju. Har en sån här i kylen om det blir kris.

proteinpudding

Har du smakat den? Det är proteinpudding med minimalt med tillsatt socker. Den finns med chokladsmak också. Den är laktosfri dessutom så det är toppen! Men denna ska man nog inte äta så mycket av ändå, men den funkar kanon vid sötsug. Dels så är det mycket protein i den så den mättar, sen smakar den faktiskt gudomligt! Jag ÄLSKAR dessa proteinpuddingar! ♥

Well well, nu ska jag sätta mig och jobba en liten stund här i soffan. Milo har en kompis över, Tony somnade tydligen här i fåtöljen så nu sitter jag här ensam. 🙂 Jag passar på att jobba lite räv som jag brukar säga. Det är när man kollar TV:n samtidigt som man jobbar sådär halvdant. Skönt om du frågar mig. Jag skulle ju bjuda dig på receptet på dom där kycklingbiffarna ju… det kommer imorgon! På dom som såg ut som hej kom och hjälp mig ni vet? Men som sagt, goda var dom.

Hörs vi inte mer ikväll önskar jag dig en mysig kväll! ♥

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jasmina
Jasmina
8 years ago

Jo den där puddingen var helt ok, gillade dock chokladen mer haha 🙂

Kina
Kina
8 years ago

Den var helt ok men den med choklad var ett strå vassare tyckte jag. Ha en bra torsdag:-)

Nästa inlägg

Upprepade missfall

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x