Hemmagym

Godmorgon! 

Oj vad många det är som läst mitt inlägg om missfall. Tack för alla era historier jag fått läsa också. Allt För Föräldrar publicerade mitt inlägg på deras facebooksida också. Det är såååå många som blivit så kasst bemötta. Känns som om det kanske skulle vara ett utav de viktigaste tillfällena att få ett bra bemötande, framförallt att man får förståelse.

Jag känner spontant såhär: TLC = TENDER LOVING CARE. Det är enligt forskare bevisat att par som får just TLC har enligt statistik mycket större chans att lyckas med nästa graviditet. Tänk….om bemötandet förändrades så kanske par inte skulle få så många missfall? Bara en teori men det kanske ligger något i det?

Nog om det, ville bara tacka för alla berättelser jag fått in! ❤️

Hörrni! Idag är det FINFREDAG! Kanske man skulle slå till på att sminka sig lite idag, och kliva ut mysbyxorna. Hemmajobb innebär en herrans massa mysbyxa och tofs på skallen utan smink. Frågan är bara om jag ids kliva utanför dörren idag? Vilken JEFLA kyla! Vi har över 20 grader kallt denna morgon. Brrrrr…..

 

Ska nu sätta tänderna i min frukost här, Milo fick spela ett litet spel FIFA lovade jag. Sen är det frukost. 🙂

Vår helg står återigen öppen. Inga planer alls. Eller nu ljög jag, vi håller på och fixar gym i källaren så vi ska faktiskt röja där nere så vi ska få plats. Vi och grannarna ska dela på det. Vi har ju en källare som har dörr utifrån och in. Sååå perfekt! Nu på vintern får man värma lite därnere innan man tränar, men tänk vad skönt på sommaren när det är sådär härligt kyligt! Tony har ju kommit igång sååå bra med sin hemmaträning, nu är det bara jag kvar som ska komma igång! 🙂 Ja, så vi har lite att fixa med. Ska hitta lite lämpliga ”träningsmaskiner” är tanken. Detta är ju som en djungel. 😉

 
Det här hemmagymet var inte så pjåkigt va? ”-Tony, är det här något för oss?” Hehe… Blomma blad en miljard typ! Pengar alltså…

 Hörrni, vad hittar ni på i helgen?

15
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
8 years ago

Godmorgon! Här har vi bara 16,1 grader. Rena rama värmen jämfört med dina 20;-) började min morgon med att stor städa köket,så nu är det skinande rent. Här inget planerat för helgen,utan tar dagarna som dom kommer. Nu en promenad med hunden brrrr!! Ha en härlig FINFREDAG!! 🙂

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kina
8 years ago

Ja, du har ju vår! Hahahaha….. 😉 Kämpa på i kylan och trevlig helg! ♥

Skåningen
Skåningen
8 years ago

Inget inplanerat ännu i helgen.
Det är så jäkla kallt att man knappt vill gå ut med hunden ens.
Får väl se vad det blir.

Hälsningar Skåneland.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Skåningen
8 years ago

Håller med, i morse var det sååå sjuuuuukt kallt när jag lämnade Milo på skolan så jag sprang till bilen! 🙂

Berit
Berit
8 years ago

Haha här i Norrland har vi bara -7 grader nu och lätt snöfall…men det blåser tyvärr småspik. Men det är härligt med riktig vinter och inte slask och mörker. Hörni det börjar märkas att det blir ljusare längre på dagarna!!!! Alltid något 🙂
Helgen erbjuder..granen ska ut..matlagning i den nya Crock potten och långa promenader samt det första Tabata passet denna terminen. Kommer antagligen inte ta mig ur sängen på måndagmorgon!

Mitt liv 2.0
8 years ago

Vi hade hemmagym när vi bodde i hus och utrustade både garaget och ”ett vanligt rum” med träningsgrejer.
I garaget hade vi ställning med stång och vikter och kettlebells och inne i värmen 🙂 hade vi en roddmaskin och en skierg.
Båda dessa maskiner kan jag varmt rekommendera! Tar inte så stor plats men man får så mycket bra träning i dom, både muskelmässigt och konditionsmässigt.
Bara att anpassa efter vad man orkar.
Lycka till!

AnsoAnna
AnsoAnna
8 years ago

God morgon.
Idag ska barnen o jag åka skridskor på eftermiddagen. Innan dess blir det ett besök på ica maxi och lite tvätt o plock hemma :).

Nästa inlägg

Friends on a fika

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x