Hon verkar togtaggad!

Halloj halloj! 

Äsch, inte fasen gjorde jag mig i ordning idag inte. Det kändes liksom för kallt för allting. Jag har haft fullt sjå att hålla igång brasan här hemma faktiskt. När det är såhär kallt märks det att man bor i ett gammalt hus. Luftvärmepumparna går nästan på fullt flås och så hjälper vi till med kakelugnen. Den värmer fint!

Annars då? Ja, jag och Milo åkte ut till mamma och pappa efter jag hämtade honom från skolan.

IMG_5945 IMG_5948

Pappa var i full färd med att få loss sina maskiner. Bromsarna hade frusit fast på båda dessa åk. Svårt att försöka få fart på kärran med hjullastare när hjullastarens bromsar frusit. 🙂 Det är såna här gånger som jag brukar agera som en ”son”. Jag är med och fixar, kollar och diskuterar. 🙂

IMG_5946 IMG_5947 IMG_5950

Men hur fin är inte mammas och pappas grillkåta i vinterskrud? Åh, när solen låg på sådär bakifrån…. det var magiskt nästan. Så mysigt vi haft i denna grillkåta. Den går även att sitta i under vintertid. Renfällar och en eld i mitten, hur mysigt som helst.

IMG_5951 IMG_5953

Vi hann med att spela lite memory. Man blir galen av det här spelet…. jag med min vinnarskalle, mamma med sin och så Milo som blir sur om han har minst antal par. Ett riktigt härligt gäng som spelar sällskapsspel. Haha… Vi fick faktiskt slå av på våra vinnarskallar så det inte skulle bli bråk. Hehe…

IMG_5955

Nu ska jag sätta tänderna i den här hörrni! Tony köpte såna färdiga bottnar på affären. Glutenfria och härliga…. jag har varit sugen på pizza hela dagen. Ska bli fantastiskt att få äta den här!

pizzabottnar_460x

Såhär ser den ut. Det ligger två bottnar i. 

Japp, det var det. Nu ska jag fortsätta kolla på Postkodlotteriet. Sen blir det Fångarna på fortet. Ska bli kul att se Maria Montazami in action. Hon har sett så jäkla toktaggad ut på vinjetterna till programmet så jag är såååå nyfiken o se hur hon fixar det. Jag tror hon är en envis jäkel jag.

maria montazami

Haha, träffade ju henne när jag och Hannah var på en efterfest med Lets Dance gänget på Rose i Sthlm för nåt år sen. Jag fick ställa mig i soffan för att nå upp. Vi satt och drack skumpa ihop med henne, hennes mamma och Johan Pråmell. Dom var dock inte så pratsamma minns jag, men vi hade kul ändå och Hannah såg till att jag fick den här bilden. 🙂

Aja, heja Maria Montazami! 😉 Ha nu en mysig kväll fina du! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sara
Sara
8 years ago

Hej!
Jag är lite nyfiken på varför du köper glutenfria havregryn när du bakar/lagar mat? Du är ju inte strikt glutenfri annars, det är därför jag undrar. Med tanke på att havre är naturligt glutenfritt och att det inte säljs som det är för att det inte lämnas några garantier om kontaminering.
Är bara lite nyfiken om varför…?

/Sara

Niiinis
Niiinis
Reply to  Sara
8 years ago

Det är smaken som avgör där. Det är sån otrolig skillnad, de glutenfria är mycket godare. 🙂

Skåningen
Skåningen
8 years ago

Vi är likadana i vår familj när det gäller spel.
Våra barn är i 40-års åldern nu men fortfarande likadant.
Barnbarnen älskar när vi håller på.
När vi spelar t.ex. julklappsspelet så är det verkligen ”high life”
Hälsningar Skåneland.

Nästa inlägg

Semmelmuffins

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x