Blindstyre

Godmorgon!

Ja det skulle ju inte göra nåt om det blev liiiiiiiiiiite varmare. Shit! Jag har tillbringat morgonen åt att värma upp huset. När det är mer än 20 grader kallt får man jobba lite mer med att hålla huset varmt. Lite kul att min kompis Helena också bor i ett gammal hus och att vi nu utbyter tips med varann hur man bäst håller huset varmt. 🙂

IMG_5881

Brasan är igång sen tidigt, älskar det sprakande ljudet som blir av det. Känns både hemtrevligt och ombonat samtidigt.

jobb_vid_brasan_kakelugn_brasa

Haha, japp…..såhär ser jag ut när jag sitter här vid brasan och jobbar lite. Dom där glasögonen åker upp och ner på huvudet. Så är det när man fått det som kallas ”ålderseende”. Det damp ned som en härlig liten överraskning lagom till man blev 40. Typ på dagen kändes det som. Haha…. Stod i duschen och skulle läsa på schampoflaskan men såg inte ett skit. Men, det var när jag hade linser i. Utan linser och glasögon ser jag som en hök på nära håll. Så nu har jag skaffat progressiva linser och snart också progressiva glasögon. Då slipper jag det här fladdrandet med glasögon upp och ned på huvudet.

Har en glutenfri limpa i ugnen som jag väntar på ska bli klar. Känner mig jättehungrig så jag orjar knappt vänta. Det börjar dessutom att dofta nybakt här hemma. Älskar den doften. Sen ska jag duka upp lördagsfrukost i vardagsrummet. Just nu har vi ju så litet bord där men vi löste det med att vi utökar det med lite pallar som avlastningsplats. Allt går, bara man får äta lördagsfrukost vid TV:n. 😉

Nu ska jag sätta igång och plocka fram, ladda kaffemaskinen med en kapsel, skumma mjölk och sånt. MUMS! Vi hörs under dagen, kikar du inte in mer idag så önskar jag dig en härlig lördag. ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bettan
bettan
8 years ago

Lika samma här…snabbt gick det oxå….blir liksom ett handikapp att inte kunna se trots att linser är i.
Har skaffat proggresiva glasögon nu och är såå nöjd. Använder dom mera nu än linserna för att slippa de andra ”tantbrillorna” som hänger på nästippen eller som man måste leta efter heeela tiden.
Hoppas ni haft en bra lördag:) jag jobbar skift och har jobbat idag och jobbar även imorgon…dock världens bästa jobb:)))

Nästa inlägg

Hon verkar togtaggad!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x