Sköna helg!

Godmorgon vänner! 

Hur har ni haft det i helgen? Här har det varit super på alla sätt, lugnt och skönt. Pga kylan har vi inte kunnat röja i källaren, vi väntar in lite lite varmare väder.

Igår hade vi det lugnt och sådär spontant som en lördag kan vara. Thedde ringde redan i fredags och ville ta med sig sin lillebror till Leos Lekland. En av Theddes julklappar till Milo var ett besök på Leos lekland. Igår kom han och hämtade Milo, även grannen…. kompis Anton följde med. Åh dom var så lyckliga. 🙂 Allt hade gått bra, svettiga och slutkörda kom dom hem.

 

Under tiden satte vi oss i bilen och åkte runt bara. Jag ÄLSKAR att åka på tur med bilen. Har alltid gjort. Slutade med att vi stannade till på en nyöppnad vägkrok här i vår lilla småstad. Jag åt en glutenfri pizza, igen. 🙂 Huj uj, nu är det skärpning.

När kidsen kom hem åkte dom med Thedde till innebandyhallen. Vi åkte också dit och kollade laget som Thedde tränar, dom spelade match. Slutade med förlust tyvärr men dom var värda vinsten. Kidsen var lyriska över att få gå ut i periodvilan och slå lite bollar på mål. Ni vet sådär som de stora grabbarna gör. 🙂

 

Kompis Lisette var precis hemkommen från en månad lång resa till Dubai, Filippinerna och Saigon. Så häftigt! Hon var sådär brun och fräsch och kontrasten mot en annan i smällkalla vintern (trots smink) var påtaglig. Haha… BlekStina. Hennes grabb spelar i Theddes lag.

 

Jag har varit en rödvinsälskare av rang! Det är så otroligt gott med rödvin. När min mage pajade för några år sen så kunde jag inte längre dricka rödvin. Kanske att det hänt tre gånger på dessa år. Har saknat det nåt alldeles ofantligt mycket. Ett glas rött till god mat är en smakkombination som jag längtat efter verkligen.

Igår öppnade jag i alla fall en fin flaska åt oss. Tony lagade mat åt osså det blev hasselbackspotatis och fylld hel kyckling. Det var väldigt gott! Å så kycklingentill vinet var…..ja herreminjee. Såååå gott! 2 glas till maten blev det och ”peppar peppar” så känns magen ok idag. Lite lite svid men ingen fara. Nu hoppas jag det håller sig så. Tänk om jag en gång i månaden åtminstone skulle kunna dricka vin till maten? Lycka!

 

Jag har hållit på så mycket med ved och brasa och lyckats få en sticka som varit omöjlig att få ut. Tony fick hjälpa mig igår, har hunnit bli lite infekterad där men nu är stickfan ute.

 

Här är mina frukostförberedelser. Min hemmagjorda havrevälling är sååå god. Sådär lite saltigt och gott. Perfekt ”medicin” för min mage också. Lagar magslemhinnan direkt! Sen bakade jag min glutenfria limpa. Denna gången fyllde jag den med blåbär. Mums!

Nu kom familjen ner här. Vi hörs sen igen.❤️ Ha en mysig söndag nu.

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Liza Borg
Liza Borg
8 years ago

Hej!
Är dålig på att kommentera men läser din blogg varje dag och älskar blandningen!

Jag tänkte på din stackars mage, jag har en kollega som pratat så gott om aloe vera juice och hur bra hennes mage blivit att dricka det och då kom jag faktiskt att tänka på dig! Det är kanske något du skulle läsa lite om!

Massor med kramar från Skåne

Evelina
8 years ago

Du ser så pigg och fräsch ut, å glad!!!
Gott med ett glas Tommasi, själv äter jag enligt C9 så jag får glatt stå över vinet…..Men sen så ska jag unna mig ett glas rött….längtas…lite…..

Nästa inlägg

Godaste glutenfria kladdkakan

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x