Look alike

Godmorgon!

Halv 9 är klockan redan. Här har vi lite magont i familjen och tar en lugn morgon. Milo ska till tandis kl 10 och jag har ett möte samma tid. Tony tog tandläkeriet idag. Lika bra det, jag som blir alldeles kallsvettig bara jag kliver innanför dörren. Tony är den coolaste i hela världen när det kommer till sånt, tryggheten själv är han. Alla ska vi väl göra sånt som vi är bra på? 🙂 Piuuuuh säger jag som slipper.

 

Igår fick jag sitta och värma mig i bilen medan Tony och Milo gick och köpte en present till kompis Noel. Det var så skönt när bilen blev sådär galet varm så det känns som näsan torkar ihop när man varit frusen. Kalaset gick fint, Milo hade skoj och bowlingen gick bra. Kompis Noel fick en strajk så han var nog ännu gladare. ❤️

 

Väl hemma körde jag ett träningspass. Riktigt skönt och sådär lagom. Jag tar det fett lugnt (som ungarna brukar säga). Vill inte få sådär sjukt ont och försöker smyga igång kroppen.

 

Måste bara visa! Hahaha…..som jag skrattade åt Tonys morgonfrilla igår. Han ser exakt ut som Ellie i ICE AGE. Haha….

  

Jag fick ligga och gosa med dom här söta i morse. ”Mamma, ta bild på oss två nu” sa han. Självklart gjorde jag det. Taskigt nog med blixt också. 🙂

Hepp, nu ringde tandis. Tandläkaren var hemma med sjukt barn idag så det blev ingen tandis. Då åker vi till skolan då. Vi hörs sen igen. Ha en fin måndag! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lisoball
8 years ago

Underbar look-alike! 😛

Carro
Carro
8 years ago

Haha! Lika som bär!

Nästa inlägg

Varm choklad med grädde och kaksmulor

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x