Uställning klar!

Halloj!

Nu är jag här igen, hade skrivit ett tidsinställt inlägg men vettifanken var den blev av? Well well… det inägget ska jag se till att det kommer in senare ikväll. Jaha, annars så började jag mötet med min vän Margareta som driver en redovisningsbyrå. Vi har diskuterat och jag har frågat om en massa råd, jag har lite grejer på gång som jag ska berätta om för dig när allt är klart. 🙂 Margareta (eller Maggan som jag kallar henne) är en klippa och kan massor om allt. Skulle du vilja ha en egen rådgivare eller redovisningskonsult så hittar du hennes hemsida HÄR.  Hon är grym! ♥

IMG_5992 IMG_5993 IMG_5994 IMG_5995

Vi har hängt här hemma hela eftermiddagen. Milo käkade ett så saftigt äpple till mellis. Haha, han stod verkligen i spegeln och utbrast ”Åh vad saftigt det här äpplet är alltså”. Han är så kul nu. Idag när vi åkte hem från skolan frågade han mig i bilen:

”Mamma, när man är svartsjuk, blir man helt svart i fejset då eller?”

HAHAHAHAHA! Underbart ju! Exakt så sa han, fejset liksom…. haahhaha. Ja det kan man ju säga att man blir men kanske inte bokstavligen. 🙂 😀 Minns ni när man alltid tog klisterlappen på äpplet och klistrade på näsan? Tänk, det gör barnen än idag. Det kommer nog aldrig att gå ur tiden.

Annars så har jag jobbat lite och sen har jag gjort en ny målning igen. I slutet på mars är det dags att fara till Ystad med minst 10 tavlor så jag har typ 2 månader att måla 6 tavlor till, minst. Jag kommer att ha o göra kan man säga. 😉

IMG_5996 målningJa, här var jag mitt uppe i mitt skapande. Det var så härligt idag. Har lite oro i kroppen och då är det här med att måla tavlor som en liten terapi. Helst hade jag gärna haft en enorm duk som jag hade kunnat måla på i timmar! Men det kanske är tur att jag inte hade det så jag fick lite annat gjort också.

Jag målar ju abstrakt. Färgglatt, mycket bröst, kroppar och inte sådär perfekt och verklighetstroget. Det är min stil på min konst. Man hittar en stil som man till slut fastnar i. Eller som man trivs med. SÅ skulle man kuna uttrycka det. Mycket känslor som kommer ut när man målar och det är som sagt min terapi. Varje målning betyder något, varje målning har en historia. Så kan man säga.

konst_målning_akrylmålning_astrakt_tavla_kvinna_fjäril konst_målning_akrylmålning_astrakt_tavla_kvinna_fjäril konst_målning_akrylmålning_astrakt_tavla_kvinna_fjäril_painting_abstract”Black soul gone with butterflies”IMG_6004

”Black soul gone with the butterflies”

Så heter den. Tror att namnet förklarar rätt tydligt vad den betyder. Mycket oro men också mycket hopp…..har märkt att det ofta är så jag gör mina tavlor. Alltså efter den känslan. Sen är det olika mycket man känner och åt lite olika håll. Ja jäklar vad svårt det är att förklara. Rätt typiskt mig att försöka förklara också. 🙂 Målningar gör sig sällan rättvisa på bild har jag märkt. Alltid bäst att se dom i verkligheten.

Nu är det klart också!  Bor du i Skånetrakten kommer jag (och min underbart vackra vän Sofia Miss Living) att finnas där på utställning från den 25:e mars. Hur många dagar är inte riktigt klart ännu dock. Vi kommer att ha utställningen i helt underbara lokaler på Industrigatan 1B i Ystad. Kom om du är i krokarna. 🙂 Mer om allt detta kommer jag skriva om längre fram. Men vill hinta redan nu ifall du är i närheten. Vore kul att få se några av mina läsare kanske?! 🙂

Nu ska jag vila min onda mage här. Har bäddat ner mig i soffan här med en filt. Ska bli mysigt att ligga och vila lite, tror t.o.m jag skulle kunna tänka mig en liten powernap. Det värsta med powernaps är att man brukar vara så borta när man vaknar. Illamående och sådär så det känns som man blivit överkörd fullständigt. Jag brukar ha svårt att komma tillbaka till verkligheten en lång stund efter…..så jag vettitusan om det är någon idé att powernapa faktiskt. 😉

Jaja, ha en fin kväll. Senare ska du få ett litet litet skönhetstips. ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Petra
Petra
8 years ago

Men OJ…den tavlan gillade jag…riktigt riktigt fin :-)))

Niiinis
Niiinis
Reply to  Petra
8 years ago

Tack, vad snäll du är! ❤️

Linda B
Linda B
8 years ago

Hur går det m allt med tillskotten du började äta? Hur mår du nu? Hormonerna?
/Linda

Nästa inlägg

Look alike

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x