Ny sport

Go’kväll! 

Ligger på soffan nu. Har på Bygglov i bakgrunden. Gillar såna program, tycker det är trevligt och härligt att se förändring sådär.

 

Idag var vår lilla plutt på sin allra första handbollsträning. 2 av hans bästa vänner går på handboll och tycker att det är jätteskoj. Så idag var det dags för Milo att få provträna en gång. Han tyckte det var superkul på alla sätt. Man fick visst både vattenflaska och t-shirt bara för det. Han sprang och sprang och hade jätteskoj verkligen. Hur söt är han när han vinkar upp på läktaren då och då? Det gäller att inte sitta och sova eller glo ner i luren utan vara med på de små bekräftelsevinkningarna. Storebror Thedde och hans kompis kom också förbi för att kolla en stund.

Nu klipper ögonen, hann inte klart men imorgon får du gärna kika in och se vad jag har på gång. ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Snart berättar jag….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x