Äntligen kan jag berätta!

Godmorgon!

Inne snabbt bara, är snart på väg ut genom dörren för att lämna Milo på skolan. Idag kommer det nog vara en väldigt händelserik på bloggen. SÅ mitt tips idag är att du hänger på så gott du kan. Först och främst så känner jag att jag ju måste berätta vad det är jag har på gång.

logo living by nina 1

Detta är logon till min nya webshop som ska öppna nu i dagarna. Jajjemensan! I denna webshop har jag samlat allt sånt som jag gillar. Alla märken är inte klara ännu och det kommer säkerligen komma fler på vägen, det är i alla fall min förhoppning. Jag har designat en hel drös med posters, min konst kommer att finnas där plus mer. Jag kommer att ha några ”crazy days” med öppningserbjudanden och sånt kul. Hoppas att du ska gilla! Men du, håll utkik. Webshopen öppnar nu i dagarna! 🙂

Inte nog med att jag ska öppna webshop, jag har också (inatt då jag låg sömnlös) kommit på en sån jäkla bra challenge som jag hoppas att du ska vilja vara med på. Det ska jag berätta mer om senare idag. Nu måste jag rusa! Hörs sen igen! ♥

logo liten'

0
Subscribe
Notify of
guest

18 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nina
Nina
8 years ago

Åh vad roligt!!

Anna
Anna
8 years ago

Kul, det ser jag fram emot! Ha en bra dag ♡

Th
Th
8 years ago

Åh,vad roligt och spännande! 🙂 kram

Nina Green
Nina Green
8 years ago

Ååå vad roligt. Det ser jag framemot. Hihi

Veronika
Veronika
8 years ago

Vad kul med en webbshop! Jag älskar din inredningsstil så det ska bli spännande att se vad du har valt ut för grejer 😉

Kina
Kina
8 years ago

Vad roligt för dej!! Ser jag fram i mot! 🙂

D Diana
8 years ago

Vad roligt!! Visste inte alls att du höll på att starta någon webbshopp eller så. Grymt fin logga också. Lycka till tjejen.
Ser fram emot att få se the opening. 😀

Malin/ Fredagskakan
8 years ago

Så kul!! Stor grattis och lycka till:-) kommer garanterat bli en trogen kund, gillar din!!
Ha en fin fin dag<3

Helena
Helena
8 years ago

Åh vad kul. Önskar dig verkligen ett stort Lycka Till. Ha en underbar dag.Kram

Irene Löthegård
Irene Löthegård
8 years ago

Så roligt och stort lycka till!

Fraidy83
Fraidy83
8 years ago

Åh så kul!! Kram

Maria
Maria
8 years ago

Var roligt! Grattis! Och lycka till!

Linda B
Linda B
8 years ago

Tjohooo va roligt!

Tina
Tina
8 years ago

Åh så roligt, spännande. Ser framemot att ”klicka” hem lite inredning. Kram

Carro
Carro
8 years ago

Kul, grattis! Ska absolut kolla. Gillar din stil och följer din inrednings-IG.
Stort lycka till!

Sadsuzy
Sadsuzy
8 years ago

Kul, och spännande! Lycka till 🙂

Lena - Gott för själen
8 years ago

Kul! Grattis!

Kram Lena

AnsoAnna
AnsoAnna
8 years ago

Men så kul!
Ska bli jättespännande att kika in i shopen!

Nästa inlägg

Ny sport

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x