Man ramlar mer än man åker….

Godmorgon!

Tidig morgon fast det är lördag. Jag och Milo sitter i soffan. Jag jobbar på datorn medan jag tittar på Jamie Oliver med ena ögat sådär. Milo sitter och filosoferar över sin frukost här. Jag har nämligen gjort den bästa frukosten ever säger han. Det där går väldans upp och ned det där. Det kan vara denna frukost nu i nån morgon, sen vill han ha något annat och då är det favvofrukosten under några dagar. Man hinner ju i alla fall inte få tråkigt.

verum hälsofil

Den här frukosten kallas för ”Farmor yoghurt” här hemma. Den här yoghurten får han nämligen ofta hemma hos farmor och farfar. Därav namnet…. 😉 Igår när vi var och handlade frågade om vi inte kunde köpa just ”Farmor yoghurt”? Vi kör ju allting laktsfritt hemma men den här finns inte i laktosfri. SÅ jag svarade:

-”Ja, mamma kan köpa den men då får du vara beredd på att du blir lite pruttig”. 

Jag tänkte ju inte på att han inte får laktosfritt i skolan så pruttandet kanske är detsamma? Jo men så självklart köpte jag ”Farmor yoghurten”. Nu sitter han här och mumsar för fullt och så utbrast han nyss:

-”Mamma, jag önskar att det kunde regna ”Farmor yoghurt” droppar från himlen”.

Haha, ja det skulle man ju kunna önska sig. Men jag tycker det kan regna guld eller pengar istället så skulle vi kunna köpa hur mycket farmor yoghurt vi vill. 🙂 Apropå pengar! Kollade ni på postkodlotteriet igår? Alltså tanten, som vann nästan 45 miljoner!!!! What??? Det är ju så fantastiskt. Jag satt och grät för allas skull där i soffan. Det var många som vann ofantliga mängder med pengar! En jättefin dam berättade att hon och hennes man började köpa lotter för flera år sedan, men så gick hennes man bort för ett år sedan och att nu vann hon när han inte längre fanns. Richard (programledaren) sa det så bra. ”Han är säkert med dig i allt du ska göra”. Det är ju övertygad om att han är. Nä men så jag gick in och köpte postkodlotter nu. Jag ska tammetusan också vara med och ha en liten chans. Det går dessutom till välgörande ändamål så då är man med och bidrar också. Får se om turen kanske är med oss?

milo skridskor 2 milo skridskor

Bilder ifrån en utav förra årets skidskoturer.

Idag ska vi ut på isen. Milo behöver öva lite på att åka skridskor. Han har ju inte åkt så mycket, mest för ointresse. Men nu, när halva skolan åker så är han självklart sugen att åka han också. Han åkte igår och tyckte det var jätteskoj. Jag frågade hur det gick igår när jag hämtade honom från skolan:

”Bra, men jag tror att jag ramlade mer än vad jag åkte på skridskorna” svarade han. :)Men han var vid gott mod ändå. Så man kan ju inte göra annat än öva känner jag. Barn är ju så fantastiska sådär, dom lär sig ju sååå snabbt. Oftast behövs ju inte ens så mycket träning förrän dom får kläm på det. Vi ska packa med oss lite varm choklad och smörgåsar, kanske grillar vi lite korv också? Vi får se?

Nu ska jag fortsätta jobba här, vi hörs sen igen! ♥

Psst….kanske kanske kanske så öppnar min webshop imorgon! 🙂

1
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annica
Annica
8 years ago

Hej vill bara tacka för ditt tips på fuktmasken, så himla bra och verkar verkligen som mitt ansikte också tycker, säger bara ”slurp” så har det sugit åt sig allting. Väldigt tjusiga tavlor målar du också, och underbar är du som delar med dig av ditt liv, kramis!!

Nästa inlägg

Fredagsmys in my casa

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x