Spontantripp

Hallååååå! 

Vips sa det så var det kväll! Hur fort kan en helg egentligen gå? Fattar inte, jag la ju nyss upp vår fredagsmys bild liksom. Nä, nu går tiden rasande fort verkligen. Hoppas Du hinner njuta av allt som händer när den här tiden bara rinner…..

 

Vi gjorde en spontan grej idag. Jag har varit såååå nyfiken på Annelies (Inreda.com) <-länk shoproom som hon startat. Sagt och gjort så packade vi in oss i bilen och for iväg.

 

Annelie är så sjukt driven och duktig. Älskar starka framgångsrika människor, jag får så mycket eget ”go” och energi utav det. Annelie driver idag en av Sveriges absolut största webshops när det kommer till inredning. Kika in för tusan -> HÄR!

Äntligen fick jag också se hennes fantastiskt snygga shoproom som hon nyligen öppnat. Ämen det var såå fint och det fanns så mycket härligt! Har massa bilder i kameran som jag ska visa dig imorgon. Nu är det nämligen dags för filmkväll här hemma.

Ha en mysig kväll, stor kram! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
mariaskakburk
8 years ago

Testade på ditt recept på glutenfritt bröd å det vart kanongott!☺ La ut det på min blogg så fler kan testa på, tusen tack för inspirationen!

Karin B
8 years ago

Helgen går alldeles för fort! Inreda.com är en toppensida.

Nästa inlägg

Utedag på isen

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x