Utedag på isen

Godmorgon!

   

Åh, hann inte in mer här igår. Vi fick en übermysig dag med massa uteluft, grillning och skridskor. Tyvärr så kom jag ut på isen glad i hågen med min kamera, blöööök…det visade sig att jag glömt minneskortet hemma i dator. Så nu får du hålla tillgodo med mobilbilder. Det var så najs igår då det inte var för kallt så man pallade vara ute en lång stund. Du som följer mig på instagram (@niiinis.se) såg Milo in action. Man ska inte skratta åt sitt barn när dom ramlar men han ramlade ungefär 147 ggr igår, och jag erkänner….jag skrattade några gånger. Tapper som han är så fortsatte han bara köra på och han gjorde inte sig illa alls så då får man skratta lite. Det var samma när mina stora barn skulle lära sig att åka skridskor. Skrattade så jag svimmade nästan. Alltså dom här stapplande stegen, det är som att kolla på Americas funniest homevideos. Haha….

 
  

Min lilla SÖTTULLE! ❤️ Sååå duktig! Han har träningsvärk idag kan man säga. En annan hade ju inte kommit upp efter 5:e fallet liksom.

 

Milo ligger i bakgrunden och Tony står som en nybörjare. Han skulle försöka vara rolig och jag märkte ingenting. 🙂

 

Isen var faktiskt kass ute i Bredsand. Skrovlig och guppig. Men vatusan, det gick ändå.

 
  
  

Efter skridskor så åkte vi till Systrar två och fikade. Alltid herreminjee, igår åt jag den godaste godaste glutenfria vaniljsemlan jag någonsin ätit. Joanna är såååå grym på att baka glutenfritt så det är inte klokt! Jag var i semmelhimlen verkligen! Vi satt kvar till dom stängde kl 4.

Sedan åkte vi förbi ett par vänner till oss Frank & Petra (som vi träffade utanför fiket) och tittade in i deras hus. Dom är så sjukt duktiga på att få fint hemma, var så härligt att få kika in. Man får så mycket inspiration att titta in hos folk sådär.

Kvällen spenderades hemma med god mat vid TV:n. Jag var helt utpumpad av all uteluft. 🙂 Jaha, idag är det söndag. Vi får se vad vi hittar på idag. Dagen är inte spikad ännu.

Vad hittar du på?

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kajsa
Kajsa
8 years ago

Hej Nina! Du tror inte du skulle kunna få receptet på den fantastiska glutenfria semlan hos Systrar Två för att lägga ut på din blogg? Det vore väldigt uppskattat här hemma! Kram!

Karin B
8 years ago

Så härligt att vara ute på isen! Vilken underbar mössa du har!

Ann-Marie Löfberg
8 years ago

Åh, vilken härlig dag ni verkar haft trots dålig is, det gör det ju ännu svårare att lära sej åka skridskor.

//Ann-Marie

trackback
7 years ago

[…] Januari lärde sig den här korven att åka skridskor ordentligt! En lyckans dag. […]

Nästa inlägg

Man ramlar mer än man åker….

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x