Besök hos Inreda.com

Godmorgon!

Ojoj, tiiiiidigt är en underdrift denna morgon. Jag är vaken sen kl 3. Låg länge i sängen men sen gick jag faktiskt upp och tände en brasa, mediterade och sen sitter jag här vid datorn efter det. Har hunnit äta frukost och städat undan på toaletten och klockan är lite över sex på morgonen. Alltså stortädat toaletten verkligen. Effektivt minst sagt, hehe.

Lovade ju visa dig bilder ifrån när vi gjorde ett besök hos Annelie i hennes shoproom på Inreda.com. Så fint och ombonat, man blev inte annat än köpsugen.

IMG_6065

Vill man inte bara kasta sig in och kika bara? Så känner jag i alla fall!

IMG_6067

Alltså!!! Hur fina? Jag föll pladask för dessa resväskor. Tydligen är detta det senaste och allra snyggaste sättet att resa på numera. Jag förstår det för man blir inte annat än väldigt glad av alla dessa färger! HÄR hittar du allt som finns bland Oililys produkter hos Annelie.

IMG_6069 IMG_6070 IMG_6099

Urläckra Rise! Terece på Love Forever hade så härliga Ricemuggar på kontoret som jag letat febrilt efter. Blev så glad när jag hittade likadana hos Annelie, 4 av dom fick följa med hem nämligen. Vääärldens najsaste att dricka ur är dom. Ska ta bilder på dom så får du se sen. HÄR hittar du allt ifrån RICE.

IMG_6083 IMG_6084 IMG_6085 IMG_6095 IMG_6096

Keramik ffrån Potteryjo, I JUST LOVE IT! Vill ha allt typ. Bestämde mig för att samla på kakfat och uppläggningsfat från Potteryjo nu… Så  härliga färger alltså. I sommar tror jag att jag ska satsa på den ärtgröna färgen. Blev helt kär i kannan! ♥ HÄR hittar du Potteryjo.

IMG_6097

Inte missade ni fina Sofias kuddar heller? Passade så fint där i den rosa soffan. HÄR hittar du kuddarna.

IMG_6074 IMG_6075 IMG_6076 IMG_6086 IMG_6087 IMG_6088 IMG_6090 IMG_6093

Så mycket fint som sagt!

IMG_6105 IMG_6106

Snygga Annelie och jag. Äntligen fick jag göra ett besök. Mitt instagramflöde har nämligen vällt av folk som varit på besök hos Annelie så jag har varit sugen länge. Vi skulle haft ett möte i shoproomet innan jul men vi hann verkligen inte. Men nu så. Ska ta bilder på det jag fick med mig i min lilla shoppingbag senare, måste bli lite ljusare för att man ska kunna ta fina bilder. Mer om det senare.

Nu ska jag ta tag i morgonbestyren. Skola, jobb och vardag väntar. Lika bra att kicka igång den stenhårt så är man på banan snart igen! Ha en fin måndag, vi hörs senare.

Kram Nina ♥

2
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
AnsoAnna
AnsoAnna
8 years ago

Det är inte annat än att man blir sugen på att köpa massor av nytt när man ser de fina bilderna!
Synd att skåpen hemma är fulla redan :)).

Ha en fortsatt bra dag, kram

Evelina
8 years ago

Åhh så mycket snyggt!! Spännande att se vad som fick följa med hem.

Mia
Mia
8 years ago

Ååå så mycket fint! Älskar hennes webbshop! Massa fint o välja på och alltid supersnabb leverans! Ska bli spännande o se vad som fick följa med hem 😉

Jag har kommenterat från mobilen även denna helgen men inga kommentarer kommer med utan det står bara /delete när jag har skickat?! Är det fler som har problem o kommentera eller är det nåt jag gör fel kanske 🙂

Hoppas du har en härlig dag!

Kram

Nästa inlägg

Spontantripp

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x