Sune, bästa sagan just nu!

Läser ni saga?

Vi läser saga nästintill varje kväll ust nu. Det är en rutin som kommit och gått hemma hos oss. Saga har vi kört när det känts som det funkat, har soffan att somna i funkat bäst….ja då har vi kört det. Så blir det lätt när man har ett barn som inte sov de 4 första åren av sitt liv. Milo sov sin första natt som fyraåring så vi vet allt om kämpiga nätter. Då har det som funkat bäst fått vara det som styrt här hemma. Nu har ju Milo sovit hela nätter under några år och då kan man få in lite rutiner och mys på kvällen.

milo saga

Just nu är det så att han nästan ser fram emot den där sagostunden. Just nu ÄÄÄLSKAR han den boken vi läser. Milo fick den i julklapp av min moster och den har gått hårt varje kväll. Det som är så bra med en bok är att man som förälder (eller den som läser sagan) inte själv ledsnar för att man gnatar på samma saga hela tiden. 🙂

sune i ullared

Sune i Ullared. Den här är sååå bra, jag älskar att läsa ur den här på kvällarna och Milo vill vara som Sune numera. Häromkvällen sa han till Tony när dom läste:

”Pappa, jag är nog också en tjejtjusare precis som Sune”.

Sööööötis! När den här är utläst kommer vi köpa fler Suneböcker. Milo tycker verkligen dom är skitbra! Å vi med. 🙂 Den här (<-länk) hittar du på Adlibris och där kostar den 114 spänn. Där finns fler Sune böcker så det är bara till att välja och vraka. 🙂

(adlink)

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
B-M
B-M
8 years ago

Ja, det va så himla mysigt när man läste för grabbarna när de var små! Mina älskade också Sune, och även Bert när de blev lite äldre.
Jag minns en gång när vi hade hyrt en stuga i Orsa, och stora grabben läste för lilla. Det slutade med att vi gapskrattade hela familjen åt Sunes tokigheter 😀
Tror även att det hänger i när de blir äldre, båda mina grabbar läser fortfarande en hel del fast de är vuxna nu (20 & 23).
Ha en härlig dag! Kram

Ann-Marie Löfberg
8 years ago

Ja att läsa är både mysigt och härligt för att inte säga nedvarvande. Vi hade ju turen att ha barn som sov men jag kan ana att det måste varigt otroligt jobbigt. Jag vet ju vad jag ogillat vaknätter när de var sjuka och det var tack och lov inte ofta. Att inte få ha nätter där jag inte sov skulle ha varit hemskt. Hoppas att han får sova nu då! Håller tummarna.

Nästa inlägg

RICE muggar och ENJOY CANDLES

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x