Harlequinmönstrad tapet – sååå snyggt!

Jag berättade ju att vi var och kikade på några vänner hus i helgen. De hade valt en harlequinmönstrad tapet i sitt kök, i mintgrönt. Till det hade de en rosa SMEG kyl och frys. Alltså, det var såååååå snyggt så jag gick i spinn litegrann. Jag önskar så att jag var lite mer färg än vad jag är när det kommer till inredning. Så smått så känner jag ändå att jag börjar släppa på. Jag känner att jag nog snart är mogen för mer färg. Just nu är jag helt såld på det här med harlequinmönstrat alltså. Såååå snyggt så jag svimmar lite. Jag skulle vilja ha en vägg med detta mönster i köket.

ferm living harlequin 2 ferm living harlequin 3 ferm living harlequin 4 ferm living harlequin

Men huuuuuur snyggt? Åh, jag föll verkligen pladask. Detta pastellmönstrade underbara. Letade runt lite på nätet och såg att Designonline hade just den här harlequinmönstrade ifrån Ferm Living hos sig. HÄR hittar du den. Finns i mint, grå och rosa. Passar liksom i alla rum, i barnrummet men också i kök eller vardagsrum. Såg någon som hade den som sovrumstapet i ett annars helt vitt sovrum. Det var också helt fantastiskt snyggt!

Japp, detta var dagens inredningstips. 😉

(adlink)

1
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Martina
8 years ago

Kan tipsa om att Ellos har en liknande, lite billigare 🙂 Vi har köpt tapet där (inte just den), men den tapet vi köpte höll bra kvalité! 😀

Therese Ö
Therese Ö
8 years ago

Rusta har haft iaf vet jag. Minns inte i vilja kulörer Dick ☺️

Niiinis
Niiinis
Reply to  Therese Ö
8 years ago

Var och tittade på Rusta idag faktiskt, gick förbi tapeterna och där hade dom flerfärgad harlequin. 🙂 Men jag vill ju ha mintgröööööön. 🙂

Mia
Mia
8 years ago

Mycket snyggt! Jag hade dock bara vågat mig på den grå 😉 har inte kommit så långt i mitt vågande av färg än 😀 haha! Gör tappra försök med kuddarna i soffan lite då & då men det slutar alltid med att det byts ut till vitt grått eller svart efter en dag eller två för att jag ska få ”lugn i själen” igen 😀 Däremot tycker jag det kan vara väldigt snyggt hos andra 😉

Kram

Nästa inlägg

Stressmorgon

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x