Skira blusar i vår

4 skira blusar

 

Blus 1 HÄR (alla på REA)

Skira blusar kan vara så himla snyggt! Idag vill jag tipsa dig om att Bubbleroom har massor med snygga busar på REA. Skira blusar är ett plagg som passar till såå mycket. Du kan ha det till jeans, till kjol, till en finbyxa…. vad som. Den kan kläs upp och så kan den kläs ned. Allt beroende på vilket ”mood” man är i. Tycker man att det är genomskinligt så har man bara ett enkelt vitt eller svart linne under. Eller varför inte den här underklänningen ifrån Love Forever? Den ÄLSKAR jag att ha under genomskinliga kläder.

(Adlinks)

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Berit
Berit
8 years ago

Åh ja det är jättefint. Gina tricot har denna fina att ha under..om man inte ska hoppa och dansa iaf http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/underklader/bh/triangel-bh/hanna-topp/prod703999000.html

Nästa inlägg

Jump out of bed

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x