ANNONS

Vinn kuddfodral och kökshandduk från Lidby Living

/

Nu jäklar i min lilla låda har det blivit dags för en tävling!

Det var väldigt längesen vi hade en tävling ju…. Nu ska Du få tävla om underbara kuddfodral och en kökshandduk ifrån Lidby Living! Ja, ett utav mina favoritmärken i världen. Malin på Lidby Living och jag pratade häromdagen och jag frågade då om inte jag fick ha en tävling här på bloggen. Wioo, det fick jag! Så nu kan du vinna inte mindre än 2 valfria kuddfodral och en valfri kökshandduk från just märket Lidby Living. 

LIDBY LIVING TÄVLING

Du vinner alltså detta lilla paket i valfria färger så du väljer själv vad du vill ha, alla färger som finns hittar du på Lidby Livings hemsida! Värde på detta paket är: 1695 kr

För att tävla gör du såhär:

1) Svara på frågan ”I vilket land tillverkas Lidby Livings kuddar och hanndukar”? bland kommentarerna.

2) Besök www.lidbyliving.com och välj ut vilka kuddar och handduk du skulle välja. Skriv det också i din kommentar.

3) Följ Lidby Living på antingen Instagram (

Vinnaren presenteras här på bloggen den 3/2.

STORT LYCKA TILL!

26
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00