När allt bara blir perfekt och lite till….

Morning!

Jag ligger fortfarande i sängen och drar mig, somnar nog gärna om en stund efter jag skrivit till dig. Det blev mycket senare än vanligt för min del igår så jag är lite trött idag. Önskar jag föddes med den där ”sova länge på morgonen” genen men tji fick nog jag. 🙂

Alltså vår dag igår!? Den går nog till världshistorien som en av de skönaste ever. Den kan verkligen inte bli bättre än vad den blev.

 

Först började ju vi morgonen med en lång frukost med godsaker. Efter det jobbade jag en stund vid datorn. När jag var klar klädde vi på oss o gav oss ut på en långpromenad. Milo fick äntligen cykla på sin nya cykel då vi återigen har barmark här hos oss. Jag fick lufta mina rosa adidas också. 🙂

 

Det blev en del spring också för vår lille man. Han har energi för oss alla vår solstråle och man kan inte annat än få massor av energi tillbaka av honom. Han frågor och funderingar numera är helt oslagbara. Älskar 7 årsåldern! ❤️

 
Något dimmiga pre-bastu bilder. 

Innan vi gick ut på promenaden satte vi på bastun. Grannarna har en bastu på gården som vi också får låna (LYCKAN I LIVET). Jag & Tony som ÄLSKAR att basta alltså. Gissa hur rart det var att få sätta sig i bastun efter den lite blåsiga promenaden? Ämen hallegoooo så underbart härligt. Det finns ett stort fönster i bastun så vi satt där och tittade medan Milo spelade fotboll i trädgården. Drack en varsin stor flaska vatten och filosoferade om livet gjorde vi. Något helt galet med den här bastun efteråt är att jag inte fick ont i bäckenet ALLS efter promenaden. Jag som fortfarande tampas med foglossning sen Milo får ju vansinnigt ont vissa perioder. Man kan säga att PMS, långpromenad och att gå utan mitt bäckenbälte brukar vara big NO-NO. Men bastun gjorde verkligen underverk! Jag har inte känt av ett dyft verkligen. Jag är verkligen chockad! Hade det varit som vanligt hade jag haft stora problem att gå igår kväll, men som sagt – nada ont!

Efter den sköna bastun satte jag på meditationsmusik och ställde mig i duschen och andades lite. Hur ljuvligt? Kände mig sådär totalt avslappnad….

 

Knallröd efter bastun kan man säga va? 🙂 Gissa hur rart det var att krypa ned i sängen efter bastu och dusch och bara njuta? Katten på magen också. Tony somnade en stund medan jag låg och läste. Milo lekte inne på sitt rum så honom hade jag också i närheten. Han är så självgående och kan lajja med sina saker under långa stunder, utan att vi knappt hör honom. Kanske är det tacken för att vi inte fick sova de 4 första åren av hans liv. 🙂 🙂 🙂

Lagom till vi var utvilade så gick vi upp och åt en lätt lunch (mitt glutenfria bröd med kokt ägg på) och kollade på en film.

Det finns inga gränser för hur perfekt allting blev! Hur såna här dagar kan ge tonvis med energi och göra så man känner sig sådär hel i både kropp och själ. Som en av ungarna skrev när vi sms:ade där på eftermiddagen: ”Vilken inspodag ni haft mamma” (Ett litet internt skämt när allt blir perfekt). 🙂

Inte blev det sämre av att det sen var dags att fixa sig för kvällens middag hos Kattis & Beijne. Men dom bilderna har jag i min kamera så det inlägget skriver jag senare.

Nu lite ”ligga kvar i sängen” dåsa innan det är dags för frukost. Önskar mig en liknande dag idag faktiskt! ❤️ Å så önskar jag dig en riktigt skön söndag.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Få bort din mustasch

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x