Så fint hem!

Hej igen!

Lovade ju visa dig ite bilder ifrån gårdagkvällens middag hos Kattis & Beijne. Jättemysig kväll där vi lagade lite mat tillsammans och mös. Herre så vi fick skratta igår, snacka om energipåfyllning?!

Först måste jag börja med att visa dig bilder ifrån deras hem. Det är så otroligt mysigt och fint hemma hos dom. Deras hem har varit med i en inredninsgbilaga en gång och det kan man verkligen förstå.

IMG_6167 IMG_6169 IMG_6172 IMG_6176ananaslampa inredning inredning inredning inredning inredning

Va? Hur fint? Hur mysigt? Nu fick jag bara kvällsbilder så det är ju mörkt. Nångång önskar jag att jag kan gå lös med kameran när det är dagsljus så jag får med allt. Kattis är verkligen jätteduktig på inredning. Hon har sån känsla för det där annorlunda så det ser inte ut som hemma hos alla andra. Utan hon hittar liksom de små guldkornen och får verkligen till det.

IMG_6185 IMG_6186 IMG_6188 IMG_6189 IMG_6190IMG_6194 IMG_6196

IMG_6195

IMG_6193

Middag med skratt och flabb! Milo älskar sina gudföräldrar och har alltid haft ett litet speciellt band till dom. Dom sitter verkligen med honom och umgås varje gång vi ses, Milo älskar verkligen det! Vi åt så god mat också.  Härligt med kompishäng och massa energi. Lengan som var med också berättade om sin resa till Jamaica. Han har nyligen kommit hem från sin resa till Jamaica och New York. Han var där när det snöade som mest. Han har rest världen över och har nog varit snart överallt. Så häftigt, nästan exotiskt för en annan som knappt törs flyga alls.

Hepp, nu ska vi dra och bowla med lilla familjen! På återhörande! ♥

1
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia J
Sofia J
8 years ago

Fina kimonon som du hade i inlägget med sminkning för några dagar sedan – var är den köpt?

Jungfrumamma
8 years ago

Åh så fint! Det ser jättemysigt ut!

Th
Th
8 years ago

Men gud så mysigt! Härlig inredningsstil,endel har verkligen öga för det där med inredning(även du är en av dom såklart,stooor inspirationskälla för mej) ☺ ha en fin kväll nu ❤❤

Diana
8 years ago

Vilken otroligt fin och mysig hörna med dom två ”sofforna” eller vad dom kallas. 🙂

Nästa inlägg

När allt bara blir perfekt och lite till….

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x