ANNONS

Så fint hem!

/

Hej igen!

Lovade ju visa dig ite bilder ifrån gårdagkvällens middag hos Kattis & Beijne. Jättemysig kväll där vi lagade lite mat tillsammans och mös. Herre så vi fick skratta igår, snacka om energipåfyllning?!

Först måste jag börja med att visa dig bilder ifrån deras hem. Det är så otroligt mysigt och fint hemma hos dom. Deras hem har varit med i en inredninsgbilaga en gång och det kan man verkligen förstå.

IMG_6167
IMG_6169
IMG_6172
IMG_6176
ananaslampa
inredning
inredning
inredning
inredning
inredning

Va? Hur fint? Hur mysigt? Nu fick jag bara kvällsbilder så det är ju mörkt. Nångång önskar jag att jag kan gå lös med kameran när det är dagsljus så jag får med allt. Kattis är verkligen jätteduktig på inredning. Hon har sån känsla för det där annorlunda så det ser inte ut som hemma hos alla andra. Utan hon hittar liksom de små guldkornen och får verkligen till det.

IMG_6185
IMG_6186
IMG_6188
IMG_6189
IMG_6190
IMG_6194
IMG_6196

IMG_6195

IMG_6193

Middag med skratt och flabb! Milo älskar sina gudföräldrar och har alltid haft ett litet speciellt band till dom. Dom sitter verkligen med honom och umgås varje gång vi ses, Milo älskar verkligen det! Vi åt så god mat också.  Härligt med kompishäng och massa energi. Lengan som var med också berättade om sin resa till Jamaica. Han har nyligen kommit hem från sin resa till Jamaica och New York. Han var där när det snöade som mest. Han har rest världen över och har nog varit snart överallt. Så häftigt, nästan exotiskt för en annan som knappt törs flyga alls.

Hepp, nu ska vi dra och bowla med lilla familjen! På återhörande! ♥

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00