Vinnarskalle de luxe

Halloj!

Hemma i stugvärmen igen, ska strax tända brasan och få upp lite mysfaktor. Det har varit en bra dag förutom att jag har den sämsta vinnarskallen EVER! Helst när jag har PMS…då kan jag ruttna ur totalt av att bowlingen går åt skogen. 🙂 Men, vi började dagen med en lunch.

IMG_6198 IMG_6202 IMG_6203

Eftersom Milo har så svårt att hålla sig från att grimasera på bilder kunde inte jag vara sämre. :);) Ni är många som frågar var min kimono är ifrån? Den är ifrån MyZtyle och du hittar den HÄR. 

milo bowling

Stilstudie på Milos bowling idag. Han är så tålmodig och tapper och kämpar som bara den med att få strike och spare som han säger. Idag blev det både strike och några spares för honom. Han var inte långt efter oss i poäng alltså.

IMG_6214

Här låg jag under, jag och Tony var så jämna. Men sen tappade jag huvudet på slutet och då vann han. FAN! 🙁 Det var såååå jämnt ända till slutet men så gick han ifrån mig på sista kastet. SNAAARK! Jag ruvar på revansch. Ska träna upp min bowlingarm, sen ska jag sopa banan med honom. 😉

tony bowling

När Tony kastar sitt klot så tror man att hela väggen i bak ska explodera sönder. Man nästan känner testosteronet koka i väggarna i den där bowlinghallen. Jag får känslan av att karlar liksom ska kasta hårdast. Hårdare än banan bredvid typ. Som att dom vill visa varandra att de minsann kan kasta klot som Hulken. Så hela jäkla konkarongen bryts sönder. En annan är glad om man får iväg klotet ok på den förbannade banan liksom. Idag fastnade tummen i klotet och så fick jag ont i knät, höften och armen. Ämen, jag är tant på riktigt. Den här kroppen behöver stärkas upp och tränas. Det här går ju inte! Man kan ju inte känna det som man gått en boxningsmatch av att man bowlat en timma. Haha….

IMG_6206

Det var i alla fall kul. Även om min vinnarskalle var lite extra jobbig idag. Hehe…. Tur man hade med sig människor som bowlar för att det är kul och inte för att vinna. 🙂

Jaha, nu ska ta kväll här hemma. Måndagen ska förberedas lite, om jag orkar…. annars tar jag allt imorn bitti (as usual). Vi var och handlade för söndagsmiddag tidigare. Det blir duchesspotatis med kyckling och gräddsås. Duschesspotatisen ska bli sådär härligt gratinerad. Längtar till maten.

Ha en mysig kväll nu! ♥

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Så fint hem!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x