GOOD MORNING

Godmorgon!

Dåså, då var det måndag igen och veckan är igång. Swoooosch sa det i alla fall i mina öron när fet kom till helgen. Det går så fasligt fort med dagarna. Men det går ju faktiskt ungefär lika fort i veckorna så det är ju inga konstigheter.

 

Jag har ju så många ggr pratat om inställning och hur man själv kan påverka hur man upplever t ex en måndag. Ni vet ju hur MYCKET jag hatat måndagar?! Det har varit ångest och depp över hela den dagen. Men sen jag läst lite självhjälpsböcker och gett mig fanken på att börja se på måndagar med bättre ögon så har faktiskt min inställning blivit bättre! På sant!

I morse t ex så kände jag mig riktigt taggad att ta tag i dagen. Jag har en hel del att göra denna veckan och känner att jag behöver komma igång så jag hinner allt. Här hemma har jag tänt brasa, jag har hängt en tvätt och lagt in en ny i tvättmaskinen. Jag har plockat lite, tagit fram kläder till mig och Milo. Packat väskor och nu sitter jag här och äter frukost. Milo vaknade precis så nu ska jag göra frukost åt honom också.

Här inne idag blir det både skönhetstips och gårdagens middagsrecept. Du, ha en skön måndag. Kon ihåg att med sin inställning kan man förändra mycket.

Kram Nina ❤️

1
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agneta
Agneta
8 years ago

Ha en trevlig vecka, ❤️

Niiinis
Niiinis
Reply to  Agneta
8 years ago

Tack detsamma! ♥

Kina
Kina
8 years ago

Önskar dej en bra start på denna vecka. Snart är det helg igen. Tycker mest det är måndag sen fredag, går så fort! Du förresten i slutet på februari ska jag och en kompis träffas i Enköping. Hon åker halva vägen och jag halva vägen och då passar det perfekt att mötas i enköping. Ha de gött! 🙂

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kina
8 years ago

Men vad roligt! Enköping är fint, då måste ni göra ett besök på Systrar Två och fika! Kram ♥

Berit
Berit
8 years ago

Åh det är helt klart en fråga om inställning. Peppar igång redan på söndag inför veckan och planerar alltid in ett trevligt pass på gymmet eller spinning på måndag eftermiddag…att se fram emot. Snygg bloggen blev, bra typsnitt men bokstaven H är lite tunn. Såg att ni redan har barmark!!!!! Herreminje de är ju nu vintern börjar här uppe. Solen skiner och det gnistar sådär vackert 🙂

Ann-Marie Löfberg
8 years ago

Jaha, tisdag är det nu och jag hoppas verkligen att din måndag vart superbra! Min vart bra i alla fall.

Nästa inlägg

Vinnarskalle de luxe

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x