Konstutställning

konstutställning

 

Vill bara snabbt visa dig vilken fantastisk bild Sofia gjort. 

Det känns fortfarande lite overkligt och läskigt att jag om bara någon månad ska ställa ut mina tavlor. Dock så är det fantastiskt härligt att få göra det, de är ju mina ”bebisar” allihopa. Man fäster sig vid dom som kompisar eller familjemedlemmar. Är du i Skåne/Ystad den 25-28/3 så får du gärna kika förbi på Industrigatan 1B där vi alla kommer finnas. Jag är dock osäker om jag blir kvar ända till den 28:e men till den 27:e helt klart.

LÄNGTAR! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
8 years ago

Tänkte faktisk föreslå att vi skulle fika på systrar två.efter allt gott du skrivit om det fiket. Ligger det mitt i city? Och nu ska du få höra! I morse bakade jag din blåbärskladdkaka som du tipsade om förra veckan. Prov smakade en liten bit och den var super god! Ska njuta av en större bit till kaffet senare och då med en klick grädde till.längtar! 🙂 tack för tipset!

Ann-Marie Löfberg
8 years ago

Jag önskar dej all lycka på föreställningen

Nästa inlägg

GOOD MORNING

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x