Godnatt!

Hallå! ❤️

Dagen är snart slut och jag konstaterat att den blev fin. Hade en mysig (och lång) fika med Maria denna morgon. Mer sånt!

Jaha, nu äntligen är underbara Parneviks tillbaka. Vi har haft fullt upp så vi har inte hunnit sätta oss förrän nu. Så att vi kollar det på play. ÄÄÄÄÄÄLSKAR Parneviks! ❤️

   
  
 Idag har det varit både arbeta som en liten myra, men också AJ! Har sån galen mensvärk idag så jag var tvungen att slänga upp fötterna på bordet och bara slappna av i magen lite då och då. Det var längesen jag hade så mycket mensvärk som jag har idag. Hua! Hört att sånt också blir värre ju äldre man blir. Funny huh?! 😉 
  
Har påbörjat tillverkningen av posters som ni beställt. Det finns fortfarande papper kvar så det är bara att beställa. Du kan läsa mer HÄR!

  
Älskar mina små lådor från Rusta. Men idag hakade jag upp mig nå så vansinnigt på att jag inte kom på vad den här växten heter. Säg att du vet?! 

  
Kvällens avslutades på Idrottshuset och handbollen. HAPPY child HAPPY mind! 🙂 Haha, den kom jag på alldeles själv. (Eh, rimmar som en treåring). 

Nä, ha en mysig kväll nu. ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

9 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carro
Carro
8 years ago

Stensöta!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Carro
8 years ago

TACK! ♥

Mia
Mia
8 years ago

Tycker det ser ut som ormbunke? 😀
En mysig kväll till er också!

<3

Niiinis
Niiinis
Reply to  Mia
8 years ago

Man kan tro det men det hette visst Stensöta! 🙂

Synnöve
Synnöve
8 years ago

Stensöta, rötterna smakar lakrits 😀 Hoppas ni haft en myskväll och mensvärken gett med sig. Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Synnöve
8 years ago

Gör dom?! Åh, då måste jag smaka nångång! Är det giftigt? KRAM

Denise
Denise
8 years ago

Hej!
Ingen aning vad gäller växten… Men du du skriver ofta om PMS och mens (helt ok att skriva om) och jag undrar lite om du sökt hjälp för det?
Alltså kvinnor i vår ålder (vi är lika gamla) ska inte behöva ha det så. Har någon föreslagit att sätta in en Mirena (hormonspiral) för att hjälpa dig? Alltså det kan ta några månader att bli blödningsfri (du har tillräckligt med hormoner för att få ägglossning men spiralen verkar lokalt att livmodern är ogynnsam för ett ägg, du har även väldigt låga halter av tillsatta hormoner i blodet jämför om du tar P-piller mm) och slippa det!!!

Lycka till!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Denise
8 years ago

Hej Denise! Ja det är förjävligt med min PMS och skiten man har. Jag ska träffa en kvinna den 3/3 som ska hjälpa mig med min PMS. Har haft hormonspiral men det funkade absolut inte på mig. Tyvärr…många trivs ju så bra med den och mår bra. Tack för din omtanke!

KRAM

Ann-Marie Löfberg
8 years ago

Du och din vän Carro har blivit min dagliga bloggmåsten, då får jag energi och jag hoppas verkligen din mensvärk har gått över för det är inte kul alls. Vissa dagar dom bara får man inte sätta sej ner, skönt med Play-möjligheten då. DEN är välanvänd här liksom att det går bra att spela in program på Boxen.

Hoppas din onsdag blir härlig och det kan bli så bra som man gör den till och jag tror du väljer att göra den på topp!

Kram Ann-Marie

Nästa inlägg

Sista dag för tävling!

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x