Krockat lite på morgonen….

Men hej!

Ja min morgon har varit lite lätt kaotisk skulle man kunna säga. Den här dagen har i alla fall inte börjat särskilt bra! Jag har t.o.m hunit krocka bilen. Jajemen… skittrist. Men en kille såg mig inte och körde in i fronten på min bil. Ingen fara så, han var på väg in på parkering jag stod på,  men killen som körde på mig var stressad och körde väl lite fort sådär. Man blir lite rädd och så spänner man sig. Jag såg ju att han var på väg in i mig medan han inte såg. 🙁 Mest ledsen är jag för killen som fick sin bil så förstörd. Jag ringde Tony och började gråta, antar att det är en vanlig reaktion när man just gjort något sånt. Sen hade morgonen startat så uselt ändå så det blev liksom droppen kan man säga. Men jag är ok, lite lätt stel känner jag mig bara, antagligen för att jag spände mig så mycket. Tror att jag ska se till att få lite massage ikväll.

life

Så är det! Livet är inte alltid perfekt. Långt ifrån, det kan vara så långt ifrån perfekt man kan komma. Det som hände i morse hade kunnat vara sååå mycket värre! Jag tror, och behöver lära mig, att livet och det man har är så mycket att vara tacksam för!

Vi hörs snart igen! ♥

2
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Synnöve
Synnöve
8 years ago

Men åhh så jobbig start, tur att det gick så bra ändå. Hoppas nu din fortsatta dag blir bättre. Njut av solen och tanka energi finaste Nina. Tony kommer säkert att pyssla om dig ikväll. Stor kram

Kina
Kina
8 years ago

Men vad jobbig! Tur att allt gick bra. Hoppas fortsättningen på dagen blir bättre. Strålande sol här hoppas den lyser över dej oxå ut och njut! Jag funderar på en eftermiddags kopp ute på balkongen om solen är kvar då. Ha de gott!

Jessica Sundberg
8 years ago

Oj då! Sånt som händer! Hoppas resten av dagen blir lite bättre! Kram!

Svahnholmen
Svahnholmen
8 years ago

Men vilken tur att det gick bra! Klart man blir skärrad efter något sådant! Kram

Agneta
Agneta
8 years ago

❤️

Mia
Mia
8 years ago

Men usch vilken skitmorgon! Men precis som du skriver så kunde det ju varit mycket värre och man får va tacksam att det bara blev plåtskador… även att man såklart önskar att det aldrig skulle hänt nåt alls 😉

Ann-Marie Löfberg
8 years ago

Åh vad skönt att det gick bra för dej och jag känner också med killen som säkert blev stressad av att krocka med dej och fick bilen förstörd, hans morgon var ju inte bättre än din även om den lät hemsk. Hoppas du fick massage igår kväll så stelheten släppte och att morgonen idag vart betydligt bättre!

Men jag är så avis på din läshörna, en dag säger jag bara en dag ska jag också ha en sådan läshörna! Just nu har vi inte plats.

Kramizar

Nästa inlägg

Godnatt!

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x