Vilka bord till vardagsrummet tycker du?

Tack för era omtankar när det kommer till förra inlägget! ♥

Jag tänkte prata om inredning. Jag älskar ju att hålla på hemma och pula och just nu håller jag på med små förändringar. Man ”boar” ju in sig på ett sätt när man flyttar in nånstans. Ja, alltså man kan inte på en gång bestämma hur allt ska vara, man måste få bo ett tag för att lära sig vilka funktioner som man behöver mest t ex. Var är man mest i hemmet? Hur vill man sitta när man äter? Har man för mycket eller för lite möbler? Ja men lite sådär. Man kommer på varefter. Jag insåg ju att vår soffa var alldeles för stor med tanke på sittplatser den gav. Nu har vi fler sittplatser men får plats med mer möbler. Jag har t.o.m fixat en läshörna hemma ju.

IMG_5842

Det fick jag absolut inte plats med förut. Den här läshörnan används flitigt. När man märker att det är så att en ny plats används flitigt, ja då inser man att det var något som behövdes. Så är det med vår läshörna.

Jag insåg också att vi hade ett alldeles för stort vardagsrumsbord. Det tog maaaassor med plats ifrån vårt lilla vardagsrum. Ja, så nu är jag ute efter ett nytt vardagsrumsbord men har inte kunnat bestämma mig förstår ni. Nu, medan jag funderar så har jag ju ställt in det här bordet hemma.

IMG_5849IMG_5856IMG_5869

Har ställt på en stor bricka på bordet så det blev lite roligare. Ett tips om du tycker att ett bord känns tråkigt. Köp en stor bricka så får bordet ett helt annat utseende. Detta bord är dock för litet för oss. VI behöver funktionen att kunna sitta i vardagsrummet och äta något litet, det här bordet är lite för litet. Dock så kan man ju fylla ut det med pallar. Så gör vi nu. Vi har en varsin pall framför oss när vi äter något. Det var faktiskt riktigt smart kände jag när vi införde det i vardagsrummet sen vårt stora bord försvann. Sen kom jag på en sak till. Man skulle kunna ha såna här brickbord stå ihopfällda mot väggen, eller varför inte upphängda lite snyggt på en vägg. Perfekt att ta fram när man ska äta något.

brickbord ellos 2

Kanske ett vitt.

Men nu är det så att jag vill ha ett nytt vardagsrumsbord. Jag vill att det ska vara runt, kanske att de ska vara två stycken. Hade ju nästan bestämt mig för 2 runda från Ellos. Men så ångrade jag mig när jag hittade dessa snyggingar.

guldiga bord ellos

lägre guldigt. (<-länk)

Sååå snygga tycker jag! Frågan är om man ledsnar på att de just är guldiga? Men när man ser den här bilden så känns det som att dessa guldiga ska få flytta in i vårt vardagsrum pronto!

ellos guldbord

Men HUR SNYGGT?

Såg också att de fanns i svart. Kom på då att Svenskt Tenn ju gjort nå liknande bord. Per Öberg har designat dom men man kan väl säga att det skiljer lite i pris.

lyx budgetMen smakar det, så kostar det! SÅ är det!

Men vad tycker du nudå? Jag väljer på dessa bord:

vilket bord

De guldiga två eller de svarta?

(adlinks)

5
Subscribe
Notify of
guest

15 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Veronika
Veronika
8 years ago

Lätt dom översta guldiga! Tröttnar du kan du ju alltid spreja svart! 😉

Kina
Kina
8 years ago

Du gillar ju guldigt så så ta dom guldiga. Ledsnar du så tar du bara fram sprayflaskan och sprayar dom i den färg du vill ha då. Lycka till !

Anna
Anna
8 years ago

De svarta! Tidlösa, mer praktiska. Ni kommer bli tokiga på den där kanten på de guldiga (testa att äta bekvämt från en bricka med kant eller tejpa upp en bit papp som en sarg på bordet. Sjukt obekvämt för handlederna). De guldiga är dessutom knepiga att hålla rena, hur få upp smulor när kanten är i vägen?

Carina S
Carina S
8 years ago

Jag skulle ta dom svarta, klassiskt o praktiskt! Tror också kanten på dom guldiga kan va störande.

Svahnholmen
Svahnholmen
8 years ago

Svarta säger jag med! De var väldigt snygga i formen! Den där idén med brickors ska jag nog sno :)! Vi behöver också mer bord runt vår soffa!

Maria
Maria
8 years ago

Jag röstar på dom svarta. Mer praktiska, snyggt att ställa det lilla bordet halvt under det stora, om man vill ha mer golvyta. Och så tror jag dom håller sig över tid, klassisk design som man inte tröttnar på.
Vi vill ha bild på resultatet, när det är klart 😉

Sofi
Sofi
Reply to  Maria
8 years ago

Som guldiga var ju jättefina, men som andra också sagt…kanten! Alltså man kan ju inte bara svepa med trasan lite snabbt och fånga upp smulorna.. Och äta med händerna i 90 grader pga det, njaaaa… Skulle ta dom svarta! Dom var också fina! 🙂

Agneta
Agneta
8 years ago

Absolut dem i guld!

Lisoball
8 years ago

Jag tycker de svarta. Å så snyggt med stor bricka på bordet. Det ska jag skaffa! 🙂

Helene
Helene
8 years ago

Jag har de guldiga de är så fina!!

Mia
Mia
8 years ago

Fina båda två! Men jag hade valt dom svarta 🙂 som många andra skriver så är det ju inte så lätt att varken äta runt eller hålla rent ett bord med kant 😉

carro
carro
8 years ago

Dom svarta…du kommer bli tokig på kanten på dom guldiga borden

mammaochpappablogg
8 years ago

Vi har svart tv bord hemma och varenda litet dammkorn syns så om jag ska säga något så skulle jag ge rådet att inte ha svart 🙂 men de svarta borden du har på bild är snyggare enligt mig! Lycka till!

Anna
Anna
8 years ago

Har haft dom svarta från ellos och allt syns på dom, de hjälper knappt och torka dom. Sen var inte kvalitén den bästa! Ta dom guldiga isåfall!

trackback
7 years ago

[…] liksom? Nä men jag tyckte det var så himla svårt! Det var liksom i Februari som jag skrev det HÄR […]

Nästa inlägg

Krockat lite på morgonen….

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x