ANNONS

FINFREDAG look

/

Idag är det finfredag!

Det är så kul…. har en tjejkompis som har en dotter som går i Milos klass. En fredag här för någon vecka sen så sa hon ”Vad piffig du är idag!” Eftersom du och jag vet vad det är för en dag för oss så sa jag bara ”Det är ju finfredag för tusan!” Haha, som om hon skulle veta det. Förklarade då att jag alltid gör mig lite till på fredag. Idag möttes vi igen, då sa hon ”Idag har jag fulfredag…” hahahaha….

DAGENS SMINKNING

smokey mauves

Idag har jag avänt mig av denna ögonskuggspalette. Den är från ISADORA och jag gillar den skarpt. Färgen är lite åt plommonbrun kan man säga. Idag har jag använt (från vänster) nr: 1 och nr: 4. HÄR hittar du den.

1) Börja med att ha nr: 1 på själva locket. Den är det rätt mycket pärlemor i så jag försöker hålla den mest på locket. Ha sedan på nr: 4 som på bilden. I själva globlinjen och lite ovanför. Behövs inte lägga på noga alls utan den ska sedan tonas ut.

2) Tona ihop skuggorna ordentligt. De ska liksom ”gifta sig med varandra”. Tona tona tona i timmar som min sminklärare Olle sa jämt. 🙂

3) Avslutade med eyeliner, mascara och att fylla i ögonbrynen. 

Idag har jag på mig en av mina favoriter igen! Älskar den här kimonon verkligen. Den var riktigt snygg till jeansen med den här slitningen!

 

Kimonon är från Saint Tropez och du hittar den på My Ztyle HÄR, jeansen hittar du HÄR. 

11
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00