FINFREDAG look

Idag är det finfredag!

Det är så kul…. har en tjejkompis som har en dotter som går i Milos klass. En fredag här för någon vecka sen så sa hon ”Vad piffig du är idag!” Eftersom du och jag vet vad det är för en dag för oss så sa jag bara ”Det är ju finfredag för tusan!” Haha, som om hon skulle veta det. Förklarade då att jag alltid gör mig lite till på fredag. Idag möttes vi igen, då sa hon ”Idag har jag fulfredag…” hahahaha….

DAGENS SMINKNING

smokey mauves

Idag har jag avänt mig av denna ögonskuggspalette. Den är från ISADORA och jag gillar den skarpt. Färgen är lite åt plommonbrun kan man säga. Idag har jag använt (från vänster) nr: 1 och nr: 4. HÄR hittar du den.

1) Börja med att ha nr: 1 på själva locket. Den är det rätt mycket pärlemor i så jag försöker hålla den mest på locket. Ha sedan på nr: 4 som på bilden. I själva globlinjen och lite ovanför. Behövs inte lägga på noga alls utan den ska sedan tonas ut.

2) Tona ihop skuggorna ordentligt. De ska liksom ”gifta sig med varandra”. Tona tona tona i timmar som min sminklärare Olle sa jämt. 🙂

3) Avslutade med eyeliner, mascara och att fylla i ögonbrynen. 

Idag har jag på mig en av mina favoriter igen! Älskar den här kimonon verkligen. Den var riktigt snygg till jeansen med den här slitningen!

 

Kimonon är från Saint Tropez och du hittar den på My Ztyle HÄR, jeansen hittar du HÄR. 

0
Subscribe
Notify of
guest

11 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Diana
8 years ago

Vilka underbara ögonbryn du har!!! Så snygg. Coola jeans också.
Ha en fin fredag. <3

Niiinis
Niiinis
Reply to  Diana
8 years ago

Tack fina! ♥

Jungfrumamma
8 years ago

Supersnygg sminkning! Och snygga byxor!

Fnulan
8 years ago

Jisses vilka snygga byxor!! OCH bruden som bär dom med =) KRAM

Niiinis
Niiinis
Reply to  Fnulan
8 years ago

Vad snäll du är fina Fnulan! Hoppas du mår bra! ♥♥♥

Linda Fredriksson
Linda Fredriksson
8 years ago

Tack för en bra blogg! Vad är det för eyeliner du använder och med vad sminkar du dig under ögat? Kajal och mascara eller? Tycker det är svårt att sminka snyggt under ögat…..särskilt när det inte skall vara så mycket. Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Linda Fredriksson
8 years ago

Jag har PALINAS eyeliner,den är GRYMT bra. Sedan brukar jag faktiskt ha lite ögonskugga under ögonen. Kram

Madde
Madde
8 years ago

Godmorgon, har en tårtbotten efter ditt recept i ugnen!
Men blir fundersam du skriver att man inte ska öppna luckan innan 35min för då kan den rasa, men du lägger folie på efter halva tiden??
Hur gör du det? 🙂

Hur förvarar jag den bäst tills imorgon det är då det ska bli tårta!?
Kram kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Madde
8 years ago

Förlåt, luddigt! Alltså, tänk såhär…. försök att inte öppna förrän efter halva tiden så att man inte stör själva ”jäsningsprocessen” i ugnen. Lycka till! KRAM

Madde
Madde
Reply to  Niiinis
8 years ago

Hur ska jag förvara den tills imorgon? Påse? Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Madde
8 years ago

Jag skulle ha den i en påse! Kram

Nästa inlägg

Nutellakladdkaka med vit choklad – NUTELLADAGEN

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x