A sunday well spent och frågor till dig?!

”En bra spenderad söndag, ger en vecka med innehåll.”

Godmorgon!

Det där med mello blev övermäktigt. Natten till igår sov jag 4 timmar. En långpromenad med en bastu efteråt blev för mycket för tanten. Jag låg och snarka dreglandes i soffan när klockan var halv sju. Har via sociala medier sett att Ace Wilder och Idol Simon gick vidare. Kul kul! Var det rätt låtar tycker du?

Vår söndag är smetfull! Kl 11 ska Milo på bowlingkalas och kl 15 ska vi vara i Stockholm för galapremiär av ”Bajsfilmen”. Känns som en trevlig Söndag faktiskt. Gårdagen spenderade jag ju bara hemma, Tony tog en svängom på stan men Milo o jag höll oss hemma sånär som på promenaden. Så söndagen får det gärna vara lite mer fart på.

IMG_6260

Hörrni, bordet….som jag sliter med det. Här har ni det innan jag började. Kan säga att det gick käpprätt åt helsefyr första vändan. Antagligen väntade jag inte tillräckligt länge med torktiden mellan lagren så det blev som en stor jäkla ”meltdown” när färgen liksom krullade sig fläckvis. Sånt där har jag galet dåligt tålamod med. Helst hade jag velat dra en yxa mitt i bordet! Jag nöjde mig dock med att ”bara” skrapa av hela skiten med min degskrapa. Bara att börja om! 😉

måla_om_bord

Såhär ser det ut just nu. Detta är det andra lagret färg. Nu ska det torka sen blir det ett lager till med färg. Du får se resultatet sen när jag är helt klar med det.

Nu ska jag göra i ordning lite frukost till oss. Dags att väcka Tony. Han har snarkat i över 8 timmar nu. Ibland blir jag avis på hans sovvanor. Önskar jag hade hans förmåga att snarka oavbrutet i tiiimmar… Skulle jag inte väcka honom skulle han med lätthet kunna sova till 10. Men då bir han sur, tycker att hela dagen gått och voi voi. Så jag brukar väcka honom så han inte blir sådär ”voi voi”. Då blir han glad. 🙂

Du, berätta nu gärna! Är alltid så nyfiken på dig. Tänkte ställa lite frågor till dig som jag skulle bli så glad om du svarade på? Är alltid så kul att få veta mer om dig!

1) DIN ÅLDER?

2) VAR BOR DU? (Är det en liten eller stor stad)?

3) VAD JOBBAR DU MED?

4) HAR DU BARN? HUR GAMLA ÄR DOM I SÅ FALL?

5) VAD HAR DU FÖR INTRESSEN?

6) HUR OFTA LÄSER DU BLOGGAR OCH VILKA ÄR DINA FAVORITBLOGGAR ATT LÄSA?

7) VAD GILLAR DU MED MIN BLOGG, VAD ÄR DET SOM GÖR ATT DU ÅTERKOMMER?

_________________________________________________________________________________

Ser med spänning fram emot att få veta lite om dig? Hoppas jag får REKORDMÅNGA svar nu, det skulle vara toppenkul! Ha nu en FAB söndag, nu ska vi se till att det bli innehåll i den. Ellerhur?

Många kramar // Nina ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

42 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sara
Sara
8 years ago

29 år, bor i Kristianstad kommun, två barn, en på 4 och en på 6 år.
Arbetar som Socialpedagog.
Intressen är främst inredning och resor.
De bloggar ja alltid återkommer till är Magdalena Graafs, Hanna Graafs, UnderbaraClaras samt Elsa Billgrens. Och din också såklart Nina!
Tror en stor anledning till varför man alltid läser samma är att man ”lär känna” personen, vad den skriver om, hur den skriver och om man får ut någonting av skrivandet.
Jag kommenterar aldrig tyvärr, men du ska veta att jag är här varje dag och uppskattar att du delar med dig utav dig!

Helen
Helen
8 years ago

Hej Nina!
Jag är 30 år, bor i Kallhäll en liten del av Järfälla kommun. Jag arbetar som lärare. Har en dotter som blir sju om några månader.
Mina intressen eller stora passioner är pyssel av alla dess slag.
Läser bloggar ungefär varannan – var tredje dag, de som finns med på listan jag betar av är bland annat Graaf systrarna, din såklart, Laila Bagge, Carin DaSilva.
Anledningen till att jag återkommer till din blogg är att du verkar så genuint trevlig, det är en blogg fylld av allt och du tar upp viktiga saker och du skriver ju på ett fantastiskt sätt.

Hoppas du får en fin söndag också 🙂

Amanda
Amanda
8 years ago

Är 20 år och bor i centrala Göteborg
Jag jobbar som Hundrastare, Hundinstruktör och på hunddagis. Så som du förstår har jag hund också 😉 En japansk Spets som heter Shiro! Och det är ”mitt barn” 😉 mina intressen är att jobba med hundar, är väldigt kreativ och gillar att hitta på saker! Är ute och rör på mig väääldigt mycket, ca 3 mil om dagen (beror mycket på mitt jobb) 😀
Läser bloggar varje dag, läser ca 5st.
Din
Hannah graaf
Magdalena graaf
Tyra Sjöstedt
Min mammas

Din blogg är inspirerande, mysig, rolig och äkta (känns det som iallafall 😉 och jag läser den vaaarje dag! Du verkar så härlig!!

Sophia Brunnberg
Sophia Brunnberg
8 years ago

1) 35 år

2) i hovsta, utanför Örebro

3) handledare på daglig verksamhet

4) 2 grabbar, 11 och 16 år

5) träna, läsa, pula hemma, familjen och vänner

6) dagligen, jag läser din, femme.se (Hannas, ditte och fnulan), trettonbarnsmamman, mycket martens, Magdalena Graaf, Monas universum, Malin wollin och Madeleine illmrud.

7) gillar din blogg för blandning av vardagsliv, mat/bak, inredning, krämpor och ärlighet. Bloggen är igenkännande i mångt och mycket.

Malin/ Fredagskakan
8 years ago

Hej,
Jag är 30 år ( idag faktiskt…) och bor i Jönköping. Arbetar som utvecklingsingenjör inom kommunen (är byggnadsingenjör så det är med fastigheter och idrottsanläggningar jag jobbar med med)
Har inga barn än men hoppas jag får det nån gång.
Intressen är väl förts och främst bakning och även inredning. Det mesta som är kreativt kan man väl säga:-) I nästan hela mitt liv så har handboll varit mitt stora intresse, både som spelare och tränare. Kul att Milo har börjat, det är en fantastisk sport!
Jag läser bloggar i princip varje dag, det är din, Sytrarna Graafs, Starwomen, Malin Wollin, Underbara Clara och Pernilla Wahlgren som jag har som favoriter!!
Det jag gillar mest med din blogg är att den känns äkta, det är ingen fasad som visas upp utan det är verkligheten som man får ta del av:-) Du har en härlig blandning mellan, vardagsliv, tips, recept, pepp och ja livet helt enkelt!!

Ha en fin söndag:-)

Linda
Linda
8 years ago

Kommenterade igår men det verkar ha kommit bort?
Undrade hur du mår nu och hur hormon balansen gått?
Jag är 34 och bor i Rättvik. Har två barn på 5 och 9. Jobbar som lönespecialist.
Läser Hanna Graaf, Magdalena Graaf, Jennys Matblogg, matp lasten och några till. Läser dagligen.
Gillar din mix av kläder inredning och recept och allt vardagligt du delar med dig av.
Kram

Svahnholmen
Svahnholmen
8 years ago

Är 41 år och bor i Mölndal utanför Göteborg. Gift med världens bästa man och vi har två flickor på 11 och 5,5 år. Jobbar på en vårdcentral som äldresjuksköterska, dvs som en BVC sköterska fast för de äldre. Mina intressen är matlagning, läsning, träning och hålla hemmet i bra skick ;)! Läser bloggar varje dag när jag har en stund över. Läser din då, femme-bloggarna, mama-bloggarna, Pernilla Whalgren, Magdalena Graaf, blondinbella, Elaine Eksvärd, Malin Wollin, Anita Schulman och Starwoman. Det jag gillar med fin blogg är att tonen är varm och mysig. Du blandar skönhet, livet med barn och familj, inredning och matlagning på ett bra sätt.

Carro mamma till 3
Carro mamma till 3
8 years ago

Jag är 28 år och bor i Nyköping med min man och våra tre söner, dom är 8, snart 3 och 1.5 år.
Jobbar som uska på ett äldreboende och mitt största intresse är bakning! Och även inredning och mode, mest för barn.
Mina favoritbloggar som jag läser dagligen är (förutom din) Hanna Graaf, Magdalena Graaf, Bambi, Natalis, Yayas och Starwoman.
Det jag gillar med din blogg är att du skriver om allt jag gillar att läsa om, bakning, inredning, smink, mode, m.m, en skön mix av allt möjligt.
Du verkar vara en härlig tjej och jag har tack vare din blogg insett att jag inte ska skämmas för min hypokondri, det är svårt men jag försöker.
Kram 🙂

Anna Göransson
8 years ago

1. Jag är född 1971
2. Torsås ca 4 mil söder om Kalmar
3. Sjukskriven och arbetslös
4. Jag har 3 barn födda -91 -92 -95 och 5 barn barn (Blev mormor när jag var 35)
5.Våra hundar,barnbarnen och virkning
6. Läser bloggar varje dag. Din, Maggan Graaf,Hannah Graaf, Fnulan, Bambi;13 barnsmamman,madde ilmrud
7. Du är bara bäst! Du är så naturlig och mysig

L8
L8
8 years ago

Hej! Jag är 30 år och bor ute på landet i mellanskåne. Underbart idag då det känns som vår. Jag har inga barn och tror faktiskt inte jag vill ha barn. Min favoritblogg är din och den försöker jag läsa varje dag. Den är så rolig då du delar med dig av allt och gör att man känner sig normal… har också skäggstrå på hakan, celluliter i låren m.m. 😉 Jag jobbar inom ett av Sveriges största lantbruksägda företag och tycker det är superskoj. Ha en toppendag!

Annika
Annika
8 years ago

Hej! Jag bor ute på landet i södra Halland. Har två vuxna döttrar som är 22 och 27. Jag jobbar som administrativ assistent till rektor på två skolor. Jag läser bloggar dagligen och följer bl a starwoman, natalis, femme, matplatsen. Jag gillar blandningen och ärligheten i din blogg.

Frida
Frida
8 years ago

1) 34år

2) Bor i Lödöse liten ort med en Ica, en frisör och tre pizzerior.

3) Läser till sjuksköterska.

4) Två barn. Flicka 8år och pojke 4år.

5) Träning är mitt intresse.

6) Läser din och andra bloggar dagligen. Femme, Magdalena Graaf, My Madsen, Annika Duckmark, Vimmelmamman….

7) Jag gillar din blogg då den har ALLT du får liksom med hela livet som det är på riktigt!

Marina Edman
Marina Edman
8 years ago

Hejsan Nina!
Äntligen skriver jag till dig:) Har läst din blogg i måååånga år . Börjar med åldern: känner mig som en ungdom i huvudet men typ 100 år i kroppen ha ha är 47 år. Jag är gift och bor i Skåne har två barn Nina 26 år och Tobias 24 år plus ett litet barnbarn Loui som är 1 1/2 år. Har alltid jobbat med barn är montessoripedagog men nu sätter tyvärr min reumatiska sjukdom SLE stopp så vi får se vad som händer. Är en kreativ person som tycker om att skapa i olika material. sedan några år tillbaka så målar jag stora abstarkta tavlor i akryl, helt underbart roligt att få följa sitt hjärta och skapa fritt.Finns på Art By MarinaEdman kika gärna in:) Vet inte om det var ok att skriva det här? Ska ställa ut till påsken i Kristianstad ska bli jättekul (första stora utställning fy vad nervös jag är hi hi) Bloggar jag följer är din, Femme och Starwomen. Din blogg är helt fantastisk du skriver verkligen från hjärtat om livets vardag som faktiskt innehåller väldigt mycket, både positiva och negativa saker som berör en .Bloggen är så naturlig eller hur säger man! Härliga tavlor du målar roligt att följa dig och lycka till på utställningen i påsk:)) Ha det gott/Marina:)

Katharina
Katharina
8 years ago

56 år bor utanför Örebro arbetar som undersköterska på USÖ. Har 2 barn och 2 barnbarn. Tycker om dit sätt att skriva om ditt liv och massa tips på inredning och recept. Ibland tycker jag dina inlägg är lite långa. Måste läsa din blogg varje dag. Jag läser Hanna Graafs och Matplatsen också.

Emelie
Emelie
8 years ago

1) DIN ÅLDER? 34 (i april).

2) VAR BOR DU? (Är det en liten eller stor stad)? Utanför Sthlm, i en förort nära havet.

3) VAD JOBBAR DU MED? Medicinsk sekreterare på vårdcentral.

4) HAR DU BARN? HUR GAMLA ÄR DOM I SÅ FALL? Japp, de fyller 10 resp 7 år i år.

5) VAD HAR DU FÖR INTRESSEN? Träning, sova, vara med familj och vänner. Inredning seglade upp som en bubblare under förra året.

6) HUR OFTA LÄSER DU BLOGGAR OCH VILKA ÄR DINA FAVORITBLOGGAR ATT LÄSA? Varje dag. Läser här, hos Bambi, Lady Dahmer och Elaine + ett fåtal fler.

7) VAD GILLAR DU MED MIN BLOGG, VAD ÄR DET SOM GÖR ATT DU ÅTERKOMMER? Jag gillar mixen av inlägg, vardagsglimtarna och att du är äkta. Har läst i kanske tre år. Hittade din blogg via Bambis, när ni båda låg på femme.se.

Helena
Helena
8 years ago

Hej, bor på Åland 48 år, har 2 barn 11. 19 år. Har läst din blogg lääääänge. Läser Hanna. O Maggan Graaf, Starwomen, Matplatsen, Monas Universum Mirka och några till och så du då som är favoritbloggar. Du är ärlig, uppdaterar ofta och så är du den enda av de bloggare jag läser som jag kan relatera till, känna att våra liv är liiiite liknande i alla fall. De flesta andra bloggar t.ex shoppar på en vecka vad jag tjänar i månadslön och lever ett sånt vardagsliv som är långt ifrån liknande mitt. Men det allra viktigaste varför jag gillar din blogg bäst är som sagt att du känns så ärlig och att du har samma värderingar som jag själv. Olet paras!!!

A
A
8 years ago

40 år och bor i ett ganska litet samhälle med 7000 invånare, fyra mil från Göteborg. Två barn på 21 år och 14 år. Studerar för tillfället till socialpedagog. Läser din blogg och endast några till, men det går i vågor. Just nu upptar studierna mitt liv några månader till. Din läser jag för att du känns inte prestigefylld och bjuder på dig själv. Sen är min kille ungefär lika mycket yngre som din 😉

Moa L
Moa L
8 years ago

1) Snart 26
2) Stad
3) Inom renrumsteknik
4) Nej
5) Sticka, virka, mat, resa, inredning
6) Varje dag. Fitterbittan, MonasUniversum, Egoinas, Fredrik Backman, Carola Wetterholm, Captain Tourettes, Pappabloggen m.fl.
7) Vardagsflykt, se andras vardag, humor. Roliga berättelser från vardagen tilltalar mig.

Niki
Niki
8 years ago

Jag är 44 år och bor på en mindre ort i Östergötland. Mamma till 2 unga vuxna som blir 22 år i år. Jag jobbar som larmoperatör på ett stort larmföretag. Mina intressen är främst heminredning men även träning och hälsa. Jag läser olika bloggar dagligen. Till favoriterna hör monasuniversum, Magdalena Graaf , fyra årstider,mitt liv på landet, elsasentourage och så kikar jag in här varje dag. Jag gillar blandningen av inläggen hos dig. Vi har lite liknande smak när det gäller inredning så de inlägger intresserar mig mest men jag gillar även att du verkar vara precis som vem som helst av oss och man ofta kan identifiera sig i din vardag.

Rebecca
Rebecca
8 years ago

32
Liten by utanför Enköping
Egenföretagare
Nope, 2 hundar
Inredning, trädgård, hundar, familjen, laga mat å baka,kultur, historia, you name it!
Några som jag kollar över varje dag, din såklart, Underbara Claras, Matplatsen och Jennys Matblogg
Kollar in din blogg för att du är så hutlöst ärlig, och hypokondri! Äntligen någon som är som jag. Och att du bjussar på bra recept. Och lite bilder från schtan.

Lotta
Lotta
8 years ago

Jag är 50 år, bor i en liten stad i södra Dalarna. Jag jobbar som administratör på en skola. Jag har inga barn, helt självvalt. Jag älskar att läsa! Följer några bloggar; Mirkas, Ilmruds, Esmeraldas och så din. Din i första hand för att du är så ”äkta”. Och så kopplingen till min kära hemstad.

Johanna
Johanna
8 years ago

34 år bor i Huddinge söder om Stockholm. Jobbar på kontor men drömmer om att göra ngt nytt.
Har 3 barn som är 12 ,10 och 3 1/2 år.
Jag gillar att styrketräna, läsa böcker o hitta på roliga saker med barnen.
Gillar din blogg för den är så personlig, du känns som en kompis och du är väldigt naturlig. Inga försköningar utan du skriver om vardagen!
Jag läser din blogg dagligen på mobilen när jag lägger min minsta son;)
Läser systrarna Graafs bloggar o lite andra träningsbloggar oxå men gillar din bäst! Ett stort plus för att du uppdaterar varje dag:) kram Johanna

L
L
8 years ago

1) Jag blir 34 år i år.

2) Bor i Mölndal utanför Göteborg.

3) Arbetar som förskollärare

4) Har en snart fyraåring hemma.

5) Gillar att umgås med familjen.

6) Läser din blogg flera gånger i veckan. Har ett par andra bloggar på BlogLovin jag följer med, bla systrana Graafs bloggar, My Martens mfl.

7) Jag gillar att din blogg är så tagen ut verkligheten. Dina ups and downs som vi alla känner igen. Du verkar jordnära och ärlig i dina inlägg. Du känns på riktigt liksom. Sen är mat- och bakinspiration alltid trevligt med. Tack för en härlig blogg!

Susanne
Susanne
8 years ago

Heter Susanne är 55 år och bor i Jakobsberg i Järfälla kommun. Har läst din blogg i många år. Jobbar som barnskötare. Älskar inredning och att umgås med vänner. Läser förutom din blogg, matplatsen. Hanna Graaf, Magdalena Graaf, 56 kilo. Gillar mixern , inredning, mode , make up och alla goda recept du lägger ut. Tack för en härlig blogg!

Evelina
8 years ago

Halloj, go kväll!!
Evelina heter jag, 34 år och sitter uppe i Hälsingland i en liten by som heter Edsbyn och läser din blogg. Jobbar om dagarna som förskollärare och å¨kvällarna umgås jag med mina två egna sessor på 4 och 7 år. Ja du intressen?? Liksom du så bloggar jag (www.FlickornaE.se) och det tar mycket tid, mer än folk tror. Annars så går min mesta tid till att vara med familjen, men jag har återigen kommit igång att läsa, något som jag älskar och så har jag ju faktiskt kommit igång och träna…Jiho på den!!!!

Jag läser dagligen MÅNGA bloggar som jag följer via Bloglovin och självklart tittar jag in hos dig dagligen. Älskar att du verkar vara så jordnära och delar med dig av typ ALLT =) Brukar ofta skratta högt åt vissa av dina inlägg. Din blogg känns äkta!!

Ha en bra söndagskväll!!

Magdalena
Magdalena
8 years ago

Hej!
35 år, bor i Finland (i en ganska liten stad), jobbar inom vården. Jag har fem barn, tre egna och två bonusar, alla i lågstadieåldern.
Bloggar jag läser dagligen är blondinbella, familjen annorlunda, din blogg, vimmelmamman och Magdalena Graaf.
Din blogg gillar jag för att den är så ”vardaglig” och mysig. Alltid lite feel good -känsla fast du ibland skriver om jobbiga ämnen.

Berit
Berit
8 years ago

Hej jag är född 1972 november så en tvättäkta skorpion:) Jag bor utanför Skellefteå men man o två flickor 16 o 14 år gamla. Jobbar i växel o reception på ett företagshotell och är en som fixar det mesta. Intresserad av träning och mat..bra balans helt enkelt. Läser några olika bloggar tex systrarna Graaf, Johanna Toftby, Träningsglädje, Femme-bloggar. Jag läser varje dag minst två gånger och jag gillar din mix av vardagliga saker, skönhetstips och goda recept! Det du kan bli bättre på är att svara på kommentarer..det gör att fler vill kommentera för det är inte så roligt att inte få svar då man skriver. Tja det var väl allt från mig! Ha det bäst 🙂

Jenny
Jenny
Reply to  Berit
8 years ago

Håller med dig om svara på kommentarer för jag upplever det också så. Lika på Instagram… Förstår om man missar någon ibland men inte oftare än så, tycker jag?

Niiinis
Niiinis
Reply to  Jenny
8 years ago

Ursäkta….men om du går tillbaka o kollar så ser du faktiskt att jag allt som oftast svarar på kommentarer.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Berit
8 years ago

Håller faktiskt inte med dig alls. Jag tillhör nog en av de bloggare som allt som oftast försöker svara på kommentarer.

Birgitta
Birgitta
8 years ago

Hej!
Jag är (vet inte om jag vågar…äsch strunt samma) 70 år.
Bor i Malmö.
Jo, jag jobbar fortfarande, demonstrerar i butiker och håller matlagningskurser.
Jag har tre barn, fyra barnbarn och ett (snart två) barnbarnsbarn.
Mina intressen är matlagning, heminredning, mode och resor.
Läser många bloggar, de bästa är, förutom din, systrarna Graafs, Monas universum, Starwomen och Matplatsen.
Din blogg har en härlig blandning av allt och du skriver intressant och ärligt!
Tack och hej!

M
M
8 years ago

1) Jag är 54 år

2) I en by nära Gävle

3) Sekreterare

4) Japp de är 21 o 23 år.

5) Resor, inredning, att umgås med släkt o vänner o ett precis nytt intresse som är bridge

6) Beror på vad jag gör, följer många bloggar men läser vissa varje dag o en del läser jag då och då (i synnerhet de som ofta skriver ’kan jag så kan du’ då jag bara ser det som ett dumt utryck som inte stämmer vi har alla olika förutsättningar). Mina favoritbloggar som jag läser så ofta jag kan är din blogg, Pernilla W, Susanne N, systrarna Graafs, Fnulans, Cissi W Monas Universum och Tramsfrans och några få till.

7) Du känns så ärlig o jordnära. Jag gillar bäst inläggen om inredning och om vardag o familj. Saknar poddarna så hoppas att det kommer tillbaka.

Anna-Lena
Anna-Lena
8 years ago

1) 33 år gammal

2) Jag bor i Cannes i Frankrike, det är en ganska liten stad med bara ca 70 000 invånare, fast det är när det inte är några turister här…

3) Jag är kontorsassistent på en mäklarfirma i Cannes.

4) Inga barn

5) Jag gillar musik, att träna, laga mat… m.m.

6) Jag läser bloggar varje dag. Jag gillar din blogg förstås, men även Looking for Sara en blogg av en tjej som bor i Paris, även Linnéa i USA och Kalaslotta. Gemensamt för dom är att dom bor utomlands, eftersom jag själv gör det så är det kul att läsa om dom.

7) Jag tycker om att du kommer från Enköping 😉 Och så är det en ganska ”lättsam” blogg att följa, du uppdaterar dessutom ofta vilket jag tycker om.

Helene
8 years ago

Hei Nina
Jeg er 39 år gammel og bor i Toledo i Spania ,men jeg kommer opprinnelig fra Sarpsborg i norge. Leser bloggen din hver dag og setter utrolig pris på den selvom jeg er veldig dårlig på å kommentere. Jeg jobber som lærer he i spania i en privat skole og trives med det. Jeg har en datter på 8 år og en sønn på 5 år. Jeg elsker å bake akkurat som deg og har også en liten bakeblogg som heter Bakemester Snipp ,om du vil titte innom skulle jeg bli super glad. Ellers elsker jeg å løpe,noe som jeg begynte med for 2 år siden og nå er jeg bitt av basillen.Jeg leser din blogg hver dag samt underbara clara,caroline berg eriksen og masse pinterest titting. Leser bloggen din fordi den er så variert og åpen og man jenner seg igjen i masse av det du skriver. Synes du er utrolig tøff som er så åpen.Synes jeg kjenner deg etter noen år nå så er nesten som å ha en ekstra vennine. Ha en super mandag,selvom det ikke er favoritt dagen.

PaulaHelenas
8 years ago

Hej NIna!
Jag är inte såå ung mera..51 år. Men ung i sinnet 🙂
Jag bor i Österbotten, FINLAND
Jobbar inte mera p.g.a ledgångsreumatism i händerna o benen
Har 3 ungdomar. 2 flickor: 21 & 19 år. En son som är 17 år
Gillar musik, att läsa bloggar, se på serier, Läsa böcker, promenader
Läser bloggar varje dag, mest finlandssvenska bloggar. Även svenska bloggar som Hannah Graaf, Magdalena Graaf, Johanna Toftby o några till ! Ja o så din blogg också 🙂
Gillar din blogg :9 Du skriver så härliga inlägg !

Kram/ Paula

Lisa
Lisa
8 years ago

Hej Nina! Ja vi har ju setts, och hann väl avverka några av frågeställningarna, men här är jag igen då! Lisa 35 år, polis som bor i Hallstahammar. 2 barn på 3 resp. snart 8 år. Intressen? Ja egentligen inga ”egna”, skulle väl vara matlagning, läsa böcker och kraftigt oregelbunden fysisk aktivitet då, annars reser jag gärna ofta och till nya platser med familjen, plockar bär/svamp och andra idkar andra skogsaktiviteter.. Hmm lät sådär.. 🙂
Jag läser en del bloggar, är nog din och Matplatsen jag följt längst och gillar bäst! Hos dig tittar jag in dagligen och gillar dina raka och ärliga inlägg med hög igenkänningsfaktor, skrattar ofta med dig! 🙂 Kram

Lisa
Lisa
8 years ago

Hej Nina! Ja vi har ju setts, och hann väl avverka några av frågeställningarna, men här är jag igen då! Lisa 35 år, polis som bor i Hallstahammar. 2 barn på 3 resp. snart 8 år. Intressen? Ja egentligen inga ”egna”, skulle väl vara matlagning, läsa böcker och kraftigt oregelbunden fysisk aktivitet då, annars reser jag gärna ofta och till nya platser med familjen, plockar bär/svamp och andra idkar andra skogsaktiviteter.. Hmm lät sådär.. 🙂
Jag läser en del bloggar, är nog din och Matplatsen jag följt längst och gillar bäst! Hos dig tittar jag in dagligen och gillar dina raka och ärliga inlägg med hög igenkänningsfaktor, skrattar ofta med dig! 🙂 Kram

Mia
Mia
8 years ago

Jag gör ett nytt försök från datorn, min mobilkommentar ville inte va med denna gången heller 😉

Jag är 34år och bor i en liten by längst ner i sydost, jag jobbar med administration samt i kök på förskola. Jag har en son på 6år. Hundar är ett stort intresse och jag älskar att va ute i skogen med mina egna 🙂 Har även fått upp ögonen för Yoga och hur mycket bättre man kan må med den typen av träning och meditation i sitt liv 🙂
Jag läser bloggar varje dag, istället för o titta på serier på tv typ 😉 Dom jag följer mest är din, Magdalena Graafs, Vimmelmamman, Monas universum och My Martens.
Det jag gillar med din blogg är att den innehåller precis ALLT 🙂 Den uppdateras ofta och ger mig en massa inspiration och energi 😉
Kram

Mia
Mia
8 years ago

Jag gör ett nytt försök från datorn, min mobilkommentar ville inte va med denna gången heller 😉

Jag är 34år och bor i en liten by längst ner i sydost, jag jobbar med administration samt i kök på förskola. Jag har en son på 6år. Hundar är ett stort intresse och jag älskar att va ute i skogen med mina egna 🙂 Har även fått upp ögonen för Yoga och hur mycket bättre man kan må med den typen av träning och meditation i sitt liv 🙂
Jag läser bloggar varje dag, istället för o titta på serier på tv typ 😉 Dom jag följer mest är din, Magdalena Graafs, Vimmelmamman, Monas universum och My Martens.
Det jag gillar med din blogg är att den innehåller precis ALLT 🙂 Den uppdateras ofta och ger mig en massa inspiration och energi 😉
Kram

Nästa inlägg

Apelsin och ingefärskyckling

42
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x