KÀrleksförklaring

Men HUUUUUUUUUUR hĂ€rligt var det inte att klicka sig in hĂ€r idag dĂ„? Va? Först och frĂ€mst har jag fĂ„tt sĂ„ mycket hĂ€rlig boost ifrĂ„n er, TACK! ❀ Sen Ă€r det kul att se vilka bloggar ni lĂ€ser, vad ni jobbar med och var ni bor. KĂ€nner mig alltid lite nĂ€rmare er dĂ„! ❀ FortsĂ€tt gĂ€rna att fylla pĂ„ i det förra inlĂ€gget, jag fortsĂ€tter att lĂ€sa. 🙂

 

Med rĂ€dsla för att lĂ„ta sĂ„dĂ€r jĂ€kla hurtigt hĂ€rlig och fejk sĂ„ mĂ„ste jag Ă€ndĂ„ sĂ€ga att idag var det verkligen en jĂ€ttehĂ€rlig dag! Hela helgen har varit perfekt. Ingen PMS, lĂ€tt i sjĂ€len, ute pĂ„ lĂ„nga promenader, massor med kramas med min man, kĂ€rleksfulla ord, god mat, mys och harmoni. Ibland fĂ„r vi till det. Ibland blir det bra Ă€ven om planerna grusas (blev ingen bio), jag tror att Milo Ă€r mer Ă€n nöjd med hur det blev idag. Storebror Thedde tog med honom pĂ„ fotboll och bad i badhuset efter bowlingkalaset. Överlycklig 7 Ă„ring!

 
Varm choklad, ja det var vĂ€l 147 Ă„r sen! 😉

Efter att vi lÀmnade Milo pÄ kalas for vi ivÀg för att fika pÄ tu man hand. GlÀdjande nog sÄg Thedde oss och hakade pÄ oss för en fika. SÄ mysigt att fÄ sitta med honom och smÄprata om framtid. Han letar lÀgenhet lite smÄtt och planerar sin framtid för fullt. Jag, som levde som en 40 Ärig nucka i hans Älder med pojkvÀn sen 6 Är tillbaka stÄr med pompomsen och hejar för fullt.

”RES” ”NJUT” ”ÅK PÅ ÄVENTYR” 

Ja alltsĂ„, jag sjĂ€lv gjorde inget av det dĂ€r. Jag gick miste om allt…Ă„ngrar jag det? Ja lite faktiskt! Önskar jag hade fĂ„tt vara ung lite mer. Åkt utomlands. Gjort Ă€ventyr. Tagit dykcert. Bott i kollektiv. Ja men du hajar. Men det var vĂ€l inte meningen sĂ„. Jag skulle inte göra allt det dĂ€r för det var tĂ€nkt annorlunda för mig.

 
  

Sushi-mys med min fina man! ❀

NĂ€r Milo varit pĂ„ kalas snodde Thedde honom. De skulle ha ”brors-hĂ€ng”. Kolla fotbollsturnering, bada och kĂ€ka glass. Vi fick Ă€nnu mer egentid. Lyxigt vĂ€rre. Den tiden förvaltade vi med en sen lunch pĂ„ sushihaket. Vi satt och kollade vĂ„ra instagramflöden och gamla bilder pĂ„ barnen. Åkte flera Ă„r tillbaka. Vi började ocksĂ„ planera vĂ„r 10 Ă„riga bröllopsdag i augusti. SĂ„ mysigt. HĂ„lla pĂ„ varandra. Prata klart. Skratta ihop. Stryka honom över skĂ€gget. HĂ„lla om hans rygg. Älska honom. Visa att mitt hjĂ€rta tillhör honom….fast det gĂ„tt 13 Ă„r. Vi hade ett fint snack i torsdags. Mina downperioder tĂ€r pĂ„ mig – jag kĂ€nner mig otillrĂ€cklig och dĂ„lig. Tappar tron pĂ„ att jag borde vara Ă€lskad. Flyr in i mig sjĂ€lv. SlĂ€pper inte in nĂ„n. Jag öppnade hjĂ€rtat och visade mig sĂ„rbar, rĂ€dd för att skada vĂ„r fina relation genom att bli stĂ€ngd. Han förstod – allt. Han kĂ€nde mig visst bĂ€ttre Ă€n jag sjĂ€lv. Älskar honom sĂ„ djupt för det! ❀ Vi har klarat sĂ„ mycket tillsammans. Han Ă€r min pelare. Stabil. Stark. Trygg. LĂ„ter mig aldrig fly bort, han bara finns dĂ€r. FörutsĂ€ttningslöst.

Oj, vad djup jag blev. Ulrik Munters skiva spelas i bakgrunden. LĂ€tt att slĂ€ppa pĂ„ kĂ€nslor dĂ„. Sorry….svĂ€vade ivĂ€g. Men jag tror pĂ„ en relation dĂ€r allt finns. Är det för mediokert kanske passionen saknas. Är det för högt och lĂ„gt kanske harmonin saknas. Lagom av allt borde vara bĂ€st?! Sen tror jag pĂ„ ordets kraft. BerĂ€tta för varandra vad man kĂ€nner, hur man mĂ„r, var man stĂ„r. SlĂ€ppa in varandra i varandras liv – hur det Ă€r kĂ€nns och ser ut. Oj vad det hjĂ€lpt oss mĂ„nga gĂ„nger i vĂ„r relation. NĂ€r man fĂ„r förstĂ„else för den andra försvinner frĂ„getecknen och det blir mycket lĂ€ttare att leva tillsammans. ❀

 
Nog om det! 🙂 (UtsvĂ€vningarnas afton ikvĂ€ll tror jag.) Efter vĂ„r lunch drog vi ivĂ€g pĂ„ en lĂ„ngpromenad. HĂ€rligt att avsluta en hĂ€rlig dag med det. Nu ska vi avsluta den hĂ€r söndagen med mys. Tony Ă„ker bort med jobbet i veckan sĂ„ vi ska förvalta det vĂ€l. Stora barnen ska vara hos mig i veckan sĂ„ Milo o jag inte kĂ€nner oss ensamma. Thedde Ă€r ju en vuxen karl sĂ„ han fĂ„r vara överhuvudet. 😉

Ha en mysig söndagkvĂ€ll! Tack för Du lĂ€ser hos mig! ❀

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pia
Pia
8 years ago

TÀnkte bara lÀmna ett spÄr efter mig. Hittade hit nÀr jag googlade kristallsjuka, som jag nu haft ett Är. Hoppas du mÄr bÀttre frÄn din!

Pia
Pia
8 years ago

TÀnkte bara lÀmna ett spÄr efter mig. Hittade hit nÀr jag googlade kristallsjuka, som jag nu haft ett Är. Hoppas du mÄr bÀttre frÄn din!

NÀsta inlÀgg

A sunday well spent och frÄgor till dig?!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x