Måndag

 
Detta stämmer nog ganska så perfekt på mig idag! 😉 

Godmorgon Måndag!

Naaaah, lite trögt tycker jag nog att det är idag. Denna måndag var väldigt mörk här kan jag säga. Mörk och blöt. I morse började jag längta till våren. Du vet när morgnarna är ljusa. Man kliver inte upp till kolsvart utan morgnarna är sådär härligt ljusa redan när man slår upp ögonen. Då är det lättare att kliva upp ur sängvärmen helt klart.

Jag ska sätta igång med morgonbestyren här så vi slipper stressa till jobb och skola. Inte idag. Att dessutom stressa till måndagsmorgonen är ju en no-no kombo. I eftermiddag ska jag göra klart vårt bord förhoppningsvis. Som jag längtar till att vi ska kunna sitta där och njuta av maten. Vet inte om jag hinner till ikväll dock, vi får se? Vi ska ha lite godare mat ikväll då Tony åker bort imorgon. Lite måndagsmys sådär…..

Ha en fin dag nu kära du. Här inne ska du bli bjuden på ett sminktips på en sminkning jag körde i lördags. Sedan blir det såklart lite semmelrecept då det är FETTISDAG imorgon. Här hemma ska vi helt klart njuta av en semla imorgon.

Hörs sen igen! Kram ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Kärleksförklaring

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x