Det nya köksbordet

Hejs svejs!

Det är kväll igen, måndagen svischade verkligen förbi. Nu är vi hemma och är mitt i matlagningen. Det blir kött till Tony och Milo och lax till mig. Det ska bli gott med lax, jag tröttnar aldrig på det faktiskt. Har ätit det massor och tycker fortfarande att det smakar jättegott. Det går ju att variera det så bra också. Vi ska ju ha lite extramys ikväll då Tony reser iväg med jobbet imorgon. De stora barnen är ordinerade att komma hem och sova dessa nätter. 🙂 Då ska ni veta hur jag var förr? Då tog jag barnen med mig och åkte till mamma och pappa för att slippa vara ensam. Nu har jag blivit en stor flicka. Nu är jag hemma men måste ha sällis ändå. Tur man har vuxna karlar till barn säger jag. 🙂 Sen har vi ju larmat hela huset också vilket också känns riktigt tryggt.

Hörrni! Bordet är klart sånär som på att klarlacken ännu inte strykts på. Ska göra det också innan vi kan använda det fullt ut. Det blev riktigt bra och jag är faktiskt nöjd som tusan med hur det blev.

IMG_6330 IMG_6331 IMG_6332 IMG_6333 IMG_6334 IMG_6337

Jag har gjort en målning mitt på bordet. Kändes som jag ville göra något annorlunda. Plötsligt slog det mig att jag skule göra en målning på det för att liksom få in lite färg i köket. Jag vill ju få in lite färg nu. Ska verkligen försöka….

IMG_6339 IMG_6340 IMG_6341 IMG_6342 köksbord_med_målning IMG_6344 måla_köksbord_målning_konst IMG_6346 IMG_6347

Lite rörigt i bakgrunden då vårt kök varit en enda byggarbetsplats med dammsugaren framme, massa papper under bordet och färgburkar. Men snart så. Det blev en målning med lite blommor mitt på bordet. Hade ingen aning om vag jag skulle göra utan bestämde mig för att bara sätta igång. Inte tänka så mycket. Jag är faktiskt riktigt nöjd. På fredag ska jag köpa en bukett med snittblommor och ställa mitt på. Det tror jag kommer bli såå fint!

Japp, det blev ett bord som är lite annorlunda. När vi har bordet utraget med iläggsskivan ska jag ha en stor duk på. Annars blir målningen halv. 😀 😀 Hehe… men det var tvunget att bli såhär då vi kommer ha den såhär allra mest.

Du, senare ikväll presenteras vinnaren i Lidby Living tävlingen! Vi hörs sen igen! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

23 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Th
Th
8 years ago

Nämen fyfasiken va häftigt och orginelt! Du är verkligen superdukig och kreativ ☺ jag tycker det är skitsnyggt, om man bara kunde måla ens hälften så bra som du vore jag glad…kram ❤

Niiinis
Niiinis
Reply to  Th
8 years ago

Snäll du är…. TACK! Det kan du, behöver inte vara perfekt. Räcker med massa färg bara. 🙂 KRAM

Mia
Mia
8 years ago

Men Nina det blev ju helt fantastiskt fint!!!! Ett sånt bord vill ju jag också ha! <3

Niiinis
Niiinis
Reply to  Mia
8 years ago

TACK fina! ♥ Kanske jag får börja åka runt och måla köksbord…haha! KRAM

Mia
Mia
8 years ago

Men Nina det blev ju helt fantastiskt fint!!!! Ett sånt bord vill ju jag också ha! <3

Niiinis
Niiinis
Reply to  Mia
8 years ago

TACK fina! ♥ Kanske jag får börja åka runt och måla köksbord…haha! KRAM

Kina
Kina
8 years ago

Mej oj vilket bord!! Snyggt som attan! Idag har jag fikat på systrar två. Helt ok god macka god vaniljsemla. Men tyckte inte att fiket miljön var nån höjdare! Jämförde med dina bilder och fick inte i hop det alls! På dina bilder har ju miljön sett så mysig ut. Men när vi fikat klart och skulle gå på toan då kom vi in i det rummet som man sett på dina bilder. Så mysigt och det var ju där jag hade velat sitta och fika! Men det får bli nästa gång. Nu vet jag ju var rummet finns:) så kan det gå när man kommer som turist till en stad:) ha en härlig kväll och vips så är Tony hemma igen!:)

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kina
8 years ago

TACK! ♥

Men jaaaa… man ska ju sitta där inne i själva myset! Där sitter jag alltid om det finns platser! 🙂 Ja ni får sitta där nästa gång helt enklet.

KRAM

Diana
8 years ago

Nina! Vad grym du är, för det första, wow vilken konstnär! Och för det andra, vad fiffigt gjort. Att köpa ett bord och göra om till sitt alldeles egna verkligen. Rita på bordet fick en ny mening. 🙂

Niiinis
Niiinis
Reply to  Diana
8 years ago

TAAAACK! ♥♥♥ Hahaha… ja! Milo tittade på mig i morse och ba: ”Mamma, får man måla på bordet?” Hmmm… vad svarar man på det liksom?! 🙂

Kina
Kina
8 years ago

Mej oj vilket bord!! Snyggt som attan! Idag har jag fikat på systrar två. Helt ok god macka god vaniljsemla. Men tyckte inte att fiket miljön var nån höjdare! Jämförde med dina bilder och fick inte i hop det alls! På dina bilder har ju miljön sett så mysig ut. Men när vi fikat klart och skulle gå på toan då kom vi in i det rummet som man sett på dina bilder. Så mysigt och det var ju där jag hade velat sitta och fika! Men det får bli nästa gång. Nu vet jag ju var rummet finns:) så kan det gå när man kommer som turist till en stad:) ha en härlig kväll och vips så är Tony hemma igen!:)

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kina
8 years ago

TACK! ♥

Men jaaaa… man ska ju sitta där inne i själva myset! Där sitter jag alltid om det finns platser! 🙂 Ja ni får sitta där nästa gång helt enklet.

KRAM

Skåningen
Skåningen
8 years ago

WOW…..vad fint och originellt det blev. Helt underbart.
Hälsningar Skåneland.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Skåningen
8 years ago

TACK snälla! ♥

Diana
8 years ago

Nina! Vad grym du är, för det första, wow vilken konstnär! Och för det andra, vad fiffigt gjort. Att köpa ett bord och göra om till sitt alldeles egna verkligen. Rita på bordet fick en ny mening. 🙂

Niiinis
Niiinis
Reply to  Diana
8 years ago

TAAAACK! ♥♥♥ Hahaha… ja! Milo tittade på mig i morse och ba: ”Mamma, får man måla på bordet?” Hmmm… vad svarar man på det liksom?! 🙂

the girl
the girl
8 years ago

Helt underbart blev bordet !!! Där skapade du nog en ny trend !!

Niiinis
Niiinis
Reply to  the girl
8 years ago

TAAACK! Tror du det? Ja det vore ju häftigt att nångång i livet få starta en trend! 😉

Skåningen
Skåningen
8 years ago

WOW…..vad fint och originellt det blev. Helt underbart.
Hälsningar Skåneland.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Skåningen
8 years ago

TACK snälla! ♥

the girl
the girl
8 years ago

Helt underbart blev bordet !!! Där skapade du nog en ny trend !!

Niiinis
Niiinis
Reply to  the girl
8 years ago

TAAACK! Tror du det? Ja det vore ju häftigt att nångång i livet få starta en trend! 😉

Nästa inlägg

VANILJSEMLOR MED KANELGRÄDDE

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x