ANNONS

Sotad sminkning

/

 I lördags körde jag en sotad sminkning. En sotning som inte blir så kraftig och markerad då man använder ögonskuggor som inte är så starka och kraftiga i färgen. Att sedan tona ut den ordentligt gör att det blir en ganska behaglig och fräsch sotning. Såhär kan man göra med i stort sett alla skuggor! En sotning behöver alltså inte innebära att man är kolsvart runt ögonen utan kan absolut göras med ”snällare” skuggor också. 

Den här är busenkel att göra och tar ingen tid alls. Det du behöver en är en ögonskuggspalette som jag ska tipsa om, en bra pensel som är lätt att tona ut med och en eyeliner.

the nudes

Jag har använt denna palette från Mayebelline! Du hittar den det här setet att tona ut det med. Bästa bästa penseln!!

Drama-Queen-Perfect-Liner-500x500

Eyeliner jag använt är denna grymma ifrån Palina, Drama Queen Liner heter den och den sitter som berget. Kladdar inte av sig nånting alls, ni vet att ibland kan såna här eyeliners smeta av sig så man har som en svart linje uppepå övre ögonlocket också. Inte snyggt! Men med den här blir det inte alls så! HÄR hittar du den!

Avslutningsvis är det bara mascaran som ska på så är det klart sen! Inte svårt alls. Nej men det ÄÄÄR inte det. Möjligtvis att man behöver lite övning bara. Övar man tillräckligt på just toningstekniken så kan jag lova er att ni också fixar detta, ja ni som är osäkra och tycker att ni inte kan. 🙂

LYCKA TILL! 

(adlinks)

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00