Tack Parneviks….

Godmorgon!

Vill börja med att tacka det här gänget……

…..och det här gänget….

 

….för att de hållit mig sällskap inatt. Nä, det blev inte så mycket sömn för min del. Det värsta med mig när jag inte får sova är gråtklumpen jag får i halsen. Den kan sitta i en hel del dag. Skumt och märkligt det där.

Anyway! Idag är det onsdag. Morgonen kommer bli lite stressig då Milo behöver beta av sin sista del av läxan. Vi hade en deal igår kväll nämligen. Han ville hellre laja med kompis en stund än göra sista läxan. Jag kompromissade med ett motkrav, det var att kliva upp idag och göra den på morgonen istället. Han köpte det. Vi tog t.o.m i hand på det. 🙂 Får se hur kul han tycker att det är idag nu då? Kanske lär han sig att göra den på kvällen istället. Tack och lov så är det inga hästläxor de har ännu, värre blir det uppåt. Ja det vet man av några års erfarenhet.

Nä, nu ska jag kliva upp ur sängvärmen här. Har legat och vänt och vridit i den alldeles tillräckligt nu. Ha en fin onsdag så hörs vi snart igen.

Kram Nina ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lisa
8 years ago

Ha en fin dag Nina! 😀

Niiinis
Niiinis
Reply to  Lisa
8 years ago

Detsamma! ♥

Lisa
8 years ago

Ha en fin dag Nina! 😀

Niiinis
Niiinis
Reply to  Lisa
8 years ago

Detsamma! ♥

Nästa inlägg

Kväll

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x