10 årig förlovningsdag imorgon och bilder ifrån när vi träffades

Imorgon har vi varit förlovade i 10 år!

Hur fort har tiden egentligen gått? Jag fattar inte…..det var inte så längesen han friade den där fredagkvällen. Jag har gått tillbaka och letat efter bilder från förr. Jag har suttit här och varit alldeles känslosam. Tårarna har runnit och jag har suttit och tänkt tillbaka på vårt liv. Vi har varit med om så mycket tillsammas. Min älskade och jag.

tony och jag

tony och jag 15

Här hade vi precis börjat träffats ordentligt, jag tror att det började bli officiellt också. Vi var på Koh Pangang i Stockholm och åt. Det står 2006 på bilden men det var på den tiden när jag hängde på familjeliv och försökte bli gravid och vattenmärkte mina bilder. Året på bilden var 2004 tror jag, i träffades i november 2003.

tony och jag 13

Han visade sig bli världens bästa låtsaspappa. Det tog tid innan han fick tillgång till min kärna av familj. Jag var ärrad och rädd efter min separation. Ingen skulle komma in på vårt liv och skada oss. Så kändes det. Jag var så rädd för att släppa in någon i vår lilla familj, den lilla familj som var jag och barnen. Jag stretade emot för glatta livet. Så pass mycket att han till slut faktiskt lämnade mig. Sa att han var värd någon som kunde älska honom på riktigt, ge honom allt. Jag kunde inte. Exet mådde dåligt, barnen hade separerade föräldrar. Hur skulle jag berätta att det kommit in en ny människa i mitt liv? I 2 månader var vi ifrån varandra. Jag åt inte, sov inte, rasade 10 kg i vikt. Jag hade förlorat den finaste killen man kan tänka sig. Allt för att jag var rädd….. Tack och lov, det är en lång historia, så kom han tillbaka. Jag slet som ett djur, jag kunde bara inte förlora mannen i mitt liv. När vi väl blev ihop så blev det ALLT.

Barnen hade fått lära känna honom som en vän till mamma. Vi flyttade ihop på en gång och barnen fick veta att mammas killkompis Tony nu skulle bli deras låtsaspappa. SOM de hade tjajat?! ”Mamma, kan inte din kompis Tony bli vår låtsaspappa”. I skolan hade man nämligen hört talas om låtsaspappor, och det skulle ju vara hur coolt som helst. Tack och lov så var det så!Jag är så glad och tacksam för att detta gick så smidigt!!

tony och jag 6 tony och jag 9

10:e februari friade Tony till mig, dock så stod det 14:e februari i ringarna (så vi firar den 14:e). Han kunde dock inte hålla sig så han tjuvade med sitt frieri. Det var en fredag. Mamma och jag hade en städardag i vår lägenhet. Tony kom hem och hoppade in i duschen och snofsade till sig lite. Jag fattade ingenting givetivs. Mamma åkte hem och Tony bad mig komma till soffan. Han började med att lägga händerna i ansiktet. Jag blev livrädd, vad var det nu? ”Har det hänt nåt?” frågade jag. Han suckade och sa att han inte visste hur han skulle berätta det för mig. Jag blev helt iskall. Jag frös till is inombords, övertygad om att han träffat någon annan…. såg scenariot framför mmig. Hur ledsna barnen skulle bli, de som avgudade honom! Han var den bästa låtsaspappan man kunde ha. Dom skulle bli knäckta ÄN EN GÅNG! Fy faaaan, den jävla idioten. Ja ni förstår…..mitt känsloregister hann känna allt detta på bara några minuter. Han ställde sig på knä framför mig, berättade att han blev kär i mig första gången han såg mig. Jag hörde knappt vad han sa utan har fått detta berättat för mig i efterhand. Jag fattade ju ingenting, han skulle väl lämna mig och nu står han och pratar om när han blev kär i mig. Han pratade och pratade och jag var bara rädd för vad som komma skulle.

Plötsligt grävde han i sin ficka…… tog fram en smyckeslåda. Öppnade den. Tittade på mig och så sa han:

”Jag älskar dig så mycket Nina, vill du gifta dig med mig?”

Här trodde jag att jag skulle svimma. Det tog några sekunder att förstå vad han just sagt…. men när det landade så fick jag en sån chock. Jag fattade inte att det var sant? Vad sa han just? Frågade han om vi skulle gifta oss? Jag tappade det totalt. Skrek rakt ut: ”JAAAAAAAAAA” och så kastade jag mig runt halsen på honom och grät. Gud vad jag grät. Att först tro att någon ska lämna en till att bli friad till. Det var nästan för mycket! 🙂 Åh herre så lycklig han gjorde mig den där fredagkvällen. Jag ringde till mamma och pappa och berättade, jag minns att mamma blev glad. Vi ringde hans föräldar. Dom blev jätteglada. Den kvällen var en lyckoeufori. Vi drack öl, lyssnade på musik och bara planerade vårt bröllop. Vi bestämde nämligen där och då att det skulle ske samma år. Den sommaren…. Inte visste jag vilken BRIDEZILLA detta skulle förvandla mig till. Gaaah, jag blev fullständigt galen! 🙂

Den 26:e augusti 2006 gifte vi oss i Frösthult kyrka där Tonys morfar varit kyrkvärd en gång i tiden. Kyrkan var knökfull!

tony och jag 11 tony och jag 12

tony och jag 21 tony och jag 22 tony och jag 23 tony och jag 24

Vår bröllopsresa gick till Mallorca, Alcudia. Ett fantastiskt 4 stjärnigt hotell bodde vi på. Vi bara njöt av varandra. Så underbart härligt! Ja, efter 3 dagar i alla fall. De första 3 dagarna gick jag in i nån slags ”afterwedding” vägg. Jag kände mig så tom, så utpumpad. All daglig planering de senaste 6 månaderna var över och nu stod vi här. Jag t.o.m grät de första dagarna. Tony undrade nog hur de stod fatt, men jag förklarade att det inte alls hade med kärleken eller att jag ångrade mig att göra. Jag var bara slut. Men efter 3 dagar släppte det och vi kunde njuta.

tony och jag 5 tony och jag 8 tony och jag 10 tony och jag 14

Graviditet och bebis. Den storyn har jag ju berättat ett antal ggr här på bloggen. Den sista bilden på här är från nyårsafton det året som Milo föddes. Han var tre veckor gammal och vi var trötta som helvetet själva. Han sov ju inte vårt barn, ändå hade jag t.o.m tagit på mig en glittertop. 😉

tony och jag 2

Under dessa år har vi varit runda….

tony och jag 3

…..å smala.

tony och jag 7

tony och jag 29

Jag har också avverkat lite hårfärger! 🙂

tony och jag 25 tony och jag 26 tony och jag 27

Vi har fyllt 30, 35 och 40 också! 🙂 Tony har dock inte fyllt 40 ännu. 🙂

tony och jag 4 tony och jag 17 tony och jag 18

10 år som förlovade imorgon alltså! Time flies! Helt otroligt att tiden går så fort…. I sommar har i varit gifta i 10 år också. Då blir det baluns.

Nä, nu måste jag ta hand om min karl. Han känner sig sjuk säger han. Ja, å då vet ni ju hur det är, det är stackars honom med andra ord. Vi hörs sen igen! ♥

3
Subscribe
Notify of
guest

32 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
8 years ago

Så fina ni är!

Marie
Marie
8 years ago

Så fina ni är!

Susanne
Susanne
8 years ago

Godmorgon fina Nina!
Bakade dina tekakor imorse såå goda. Perfekta starten på dagen!
Vad fina du och Tony är tillsammans!
Jag passar på att säga Grattis till er idag ifall jag glömmer imorgon:)
Ha en toppen helg!
Kram

Susanne
Susanne
8 years ago

Godmorgon fina Nina!
Bakade dina tekakor imorse såå goda. Perfekta starten på dagen!
Vad fina du och Tony är tillsammans!
Jag passar på att säga Grattis till er idag ifall jag glömmer imorgon:)
Ha en toppen helg!
Kram

Svahnholmen
Svahnholmen
8 years ago

Grattis till er! Jag och min firar också på alla hjärtans dag. I år är det 19 år sedan vi träffades på en stor studentfest i Halmstad på alla hjärtans dag! Jag från Norrköping och han från Mölndal. Tog dock ett par månader av långa telefonsamtal innan vi blev ett par på riktigt. Nu är vi gifta och har två barn.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Svahnholmen
8 years ago

Så härligt! ♥ Tänk, ibland tar livet vägar man inte trodde, man möter människor man inte tror man ska möta osv. Det är så häftigt! Grattis till er idag! ♥

Svahnholmen
Svahnholmen
8 years ago

Grattis till er! Jag och min firar också på alla hjärtans dag. I år är det 19 år sedan vi träffades på en stor studentfest i Halmstad på alla hjärtans dag! Jag från Norrköping och han från Mölndal. Tog dock ett par månader av långa telefonsamtal innan vi blev ett par på riktigt. Nu är vi gifta och har två barn.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Svahnholmen
8 years ago

Så härligt! ♥ Tänk, ibland tar livet vägar man inte trodde, man möter människor man inte tror man ska möta osv. Det är så häftigt! Grattis till er idag! ♥

Carro
Carro
8 years ago

Grattis! Jättefina bilder, man känner verkligen kärleken mellan er <3 ^^

Niiinis
Niiinis
Reply to  Carro
8 years ago

Åh vad fint….tack!♥

Carro
Carro
8 years ago

Grattis! Jättefina bilder, man känner verkligen kärleken mellan er <3 ^^

Niiinis
Niiinis
Reply to  Carro
8 years ago

Åh vad fint….tack!♥

Kina
Kina
8 years ago

Grattis!!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kina
8 years ago

TACK! ♥

Kina
Kina
8 years ago

Grattis!!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kina
8 years ago

TACK! ♥

Carro mamma till 3
Carro mamma till 3
8 years ago

Grattis till Er! Ni ser så fina ut tillsammans 🙂

Niiinis
Niiinis
Reply to  Carro mamma till 3
8 years ago

TACK! ♥

Carro mamma till 3
Carro mamma till 3
8 years ago

Grattis till Er! Ni ser så fina ut tillsammans 🙂

Niiinis
Niiinis
Reply to  Carro mamma till 3
8 years ago

TACK! ♥

Agneta
Agneta
8 years ago

Ovanligt att se dig blond! Storgillar dig som brud,lite poppig så där,like like.Ni är så gulliga ihop.❤️

Niiinis
Niiinis
Reply to  Agneta
8 years ago

TACK fina! ♥ Ja vi hade ett ”rockbröllop”. Vi var väldigt rockiga på den tiden…. den tiden är dock förbi men det var kul då! 🙂 KRAM

Agneta
Agneta
8 years ago

Ovanligt att se dig blond! Storgillar dig som brud,lite poppig så där,like like.Ni är så gulliga ihop.❤️

Niiinis
Niiinis
Reply to  Agneta
8 years ago

TACK fina! ♥ Ja vi hade ett ”rockbröllop”. Vi var väldigt rockiga på den tiden…. den tiden är dock förbi men det var kul då! 🙂 KRAM

Lotta
Lotta
8 years ago

Nämen ni är ju bara sååååå gorgeous!!!Ni är som två handskar som passar ihop!Jag och min man firar ett årig bröllopsdag om 6 dagar, och 21 år som ett par om mindre än en månad 🙂 Upp och nedgångar genom åren så klart, men en livskamrat vid sin sida gör en stark. Lyssna på Sarah Dawn Finers låt ”Med dig vid min sida”, den säger allt och jag kan inte låta bli att gråta en skvätt när jag hör den. Grattis till ert förhållande fina Nina!Kram Lotta (39 år, snart…. )

Niiinis
Niiinis
Reply to  Lotta
8 years ago

Men TACK, vad fint sagt. ♥

Ja, visst är det upp och nedgångar, skulle det inte vara det skulle det vara ont om passion, så resonerar jag.. Grattis till era 21 år ihop! ♥ STOR KRAM

Lotta
Lotta
8 years ago

Nämen ni är ju bara sååååå gorgeous!!!Ni är som två handskar som passar ihop!Jag och min man firar ett årig bröllopsdag om 6 dagar, och 21 år som ett par om mindre än en månad 🙂 Upp och nedgångar genom åren så klart, men en livskamrat vid sin sida gör en stark. Lyssna på Sarah Dawn Finers låt ”Med dig vid min sida”, den säger allt och jag kan inte låta bli att gråta en skvätt när jag hör den. Grattis till ert förhållande fina Nina!Kram Lotta (39 år, snart…. )

Niiinis
Niiinis
Reply to  Lotta
8 years ago

Men TACK, vad fint sagt. ♥

Ja, visst är det upp och nedgångar, skulle det inte vara det skulle det vara ont om passion, så resonerar jag.. Grattis till era 21 år ihop! ♥ STOR KRAM

Helen
Helen
8 years ago

Grattis på er dag!
Ni är så otroligt fina och man kan verkligen se kärleken mellan er.
Tänk om man kunde hitta nån att se lika lycklig ut tillsammans med 😉
Kram till er

Helen
Helen
8 years ago

Grattis på er dag!
Ni är så otroligt fina och man kan verkligen se kärleken mellan er.
Tänk om man kunde hitta nån att se lika lycklig ut tillsammans med 😉
Kram till er

Isabel
Isabel
8 years ago

Åh så kommer det lite tårar… Såklart! Vackra ni. Amor vincit omnia ❤️ Kärleken övervinner allt

Isabel
Isabel
8 years ago

Åh så kommer det lite tårar… Såklart! Vackra ni. Amor vincit omnia ❤️ Kärleken övervinner allt

Nästa inlägg

Glutenfria scones och härlig lördag!

32
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x