Alla hjärtans dag morgon

Godmorgon!

Blev lite tyst ifrån mig igår. Jag fick pyssla om min man som blev magsjuk sen. Uuuuuuuh….. så nu vet vi vad vi andra har att vänta oss. Jag som inte kan äta vitpeppar heller för då går min mage sönder. Well well….vi ber till högre makter för att vi klarar oss. SÅ vår helg blev inte ALLS som vi hade väntat oss. Så trist på nåt sätt. Milo och jag som längtat så mycket efter pappan i familjen och så sov han nästan hela dagen igår, han sover fortfarande. Men, det är synd om honom. Magsjuka är allt annat än skoj för tusan. Egoistiskt nog så hade det ändå varit trevligt att få göra annat denna helgen, men så är det. Sån där skit (bokstavligen) går ju inte att göra något åt. Så TYPISKT bara.

Milo och jag har i alla fall firat Alla Hjärtans Dag här på morgonen. Tony och jag har ju 10 årig förlovningsdag idag men det blir inget firande alls nu dessvärre. Men Milo och jag firar så gott vi kan. Jag åkte till affären redan kl 7 i morse för vi hade slut på ägg. Tänkte jag skulle steka pannkakshjärtan till Milo till frukost.

pannkakshjärtan_pannkakor_hjärtformade pannakakor_pannkakshjärtan_grädde_blåbär IMG_6469 pannkakor_pannkakshjärtan_latte_rice IMG_6472

Milo var supernöjd och åt 3 pannkakshjärtan. Till det blev det lite florsocker, vispad grädde och tinade blåbär som är lite sådär saftiga. Milo tycker det är supergott! ♥

Nu ska jag snart börja fixa i ordning oss här hemma. Milo ska nämligen på fotbollsträning kl 10. Han gick ju på fotbollsskola för ett par år sedan men fortsatte inte. Nu ska han dock börja igen och han är såååå spänd. Vi hörs sen igen!

Hoppas att du får en jättemysig alla ♥:ns dag idag! Mys ordentligt!

1
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agneta
Agneta
8 years ago

❤️

Kina
Kina
8 years ago

❤️

Agneta
Agneta
8 years ago

❤️

Kina
Kina
8 years ago

Önskar dej en mysig alla ❤️ dag!

Kina
Kina
8 years ago

❤️

Th
Th
8 years ago

Kina
Kina
8 years ago

Önskar dej en mysig alla ❤️ dag!

Th
Th
8 years ago

Nästa inlägg

Kladdkaketårta – Alla Hjärtans Dag kaka

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x